Κύπελλο ΕΠΣΘ: “Μονομαχία” ΓΣ Αλμυρού-Ολυμπιακού Β. για μια θέση στον τελικό

Ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ θα γίνει γνωστός σήμερα. Στις 4 μ.μ. στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό ο τοπικός ΓΣ Αλμυρού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε «νοκ άουτ» ημιτελικό, με τον νικητή να διεκδικεί το τρόπαιο με αντίπαλο τον Θησέα στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ύστερα από μια κακή χρονιά στη Γ’ Εθνική, όπου η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εκτός απρόοπτου, θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ ΕΠΣΘ, θέλει να κατακτήσει τον Κύπελλο της ΕΠΣΘ και για λόγους γοήτρου.
Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν σαφώς καλύτερη εικόνα, ως ομάδα και προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Χανιώτη με 2-1 στην Τρίγλια, την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα, παρότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Χαλκιδική μόλις με 14 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο ήταν τερματοφύλακες.

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού που είναι «νοκ άουτ» (αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα χτυπηθούν πέναλτι), ο Σωτήρης Πετσιμέρης θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνου, Κοκκώνη, Μαργαρίτη, Ακριβόπουλο, Σιουμουρέκη, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμο, Αναστασίου, Σκοπελίτη, Καρατσόλη, Ντινόπουλο, Κατσαγεωργίου, Θεοδωρόπουλο, Γιαρλελή, Μυλωνά, Σταμπουλή, Ακριβόπουλο, Καρβούνη και Σκύφτα.

Χωρίς προβλήματα ο Γ.Σ Αλμυρού
Ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Κώστας Ρέππος, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά    προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Βολιώτης τεχνικός γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του αγώνα, ωστόσο, η ομάδα του θα παλέψει για την έκπληξη, με στόχο να βρεθεί αυτή στον τελικό.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Κοντογεωργάκης, Χαλάτσης, Μαυρογέννης, Χριστοφορίδης, Τσιαγιανίδης, Ντόντα, Αράπης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Γκάμπας, Θεοδωρόπουλος, Καρράς, Μπασαγιάννης, Κλουκουτάρας, Αραπίτσας, Χειλάς, Κουτσουράκης, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή και δύο-τρεις νεαροί παίκτες από την Ακαδημία του συλλόγου.

Ο Γραββάνης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΣΘ να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση, με βοηθούς τους Κ. Τασιόπουλο και Μ. Γεωργαντζή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις