Κομβικό παιχνίδι για τον Βόλο κόντρα στον Άρη

Έναν βαθμό πίσω από τον Άρη βρίσκεται ο Βόλος, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι “κυανέρυθροι” γνωρίζουν πολύ καλά πως σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσουν δύο βαθμούς διαφορά από τους «κίτρινους» και θα τους μεταφέρουν την πίεση στα επόμενα παιχνίδια. Θυμίζουμε, ότι το δεύτερο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 3/5 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.
Για τις ομάδες που αγωνίζονται στα πλέι οφ θα υπάρχει μια σειρά από συνεχόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 15 Μαΐου, καθώς σε διάστημα τριών εβδομάδων θα διεξαχθούν έξι παιχνίδια, τη στιγμή που είναι προγραμματισμένες δύο εμβόλιμες αγωνιστικές.
Οι παίκτες του Βόλου θα φροντίσουν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι της χρονιάς με τον Άρη. Στην προηγούμενη διακοπή των πλέι οφ, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Βόλος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος είχε καταφέρει να πάρει τον μοναδικό, έως τώρα βαθμό στα πλέι οφ, κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Οι «κυανέρυθροι» ευελπιστούν ότι κόντρα στον πολύ δυνατό Άρη, όπως έδειξαν οι «κίτρινοι» στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ΑΕΚ στην «OPAP Arena», θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο γήπεδό τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις