Με οδηγό το παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Βόλος κόντρα στον Άρη

Για το παιχνίδι με τον Άρη “ζουν και αναπνέουν” στον Βόλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 23/4 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τις δύο ομάδες να δίνουν τη “μάχη” για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ύστερα από την ολοκλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών στα πλέι οφ, Βόλος και Άρης έχουν αποσπάσει από ένα βαθμό (ο Άρης πήρε ισοπαλία 2-2 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό και ο Βόλος απέσπασε “λευκή” ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο), με αποτέλεσμα οι “κίτρινοι” να βρίσκονται στο +1 από τους “κυανέρυθρους” στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.
Στον Βόλο θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους επί των “κιτρίνων” στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν είχαν επικρατήσει στο Πανθεσσαλικό με 2-0.
Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει, ως γνωστόν, στις υπηρεσίες των Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ, καθώς έχει κινηθεί η διαδικασία της λύσης των συμβολαίων τους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στάθη Τάχατου, ο οποίος υποφέρει από διάστρεμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου.
Η προετοιμασία των “κυανέρυρθων” συνεχίζεται με τον Κώστα Μπράτσο να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις