Διαμορφώνεται πρόταση ανάληψης της ποδοσφαιρικής Νίκης

Χωρίς να κατατεθεί κάποια πρόταση έληξε η διορία που είχε ορίσει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου. Ως τις 18 Μαΐου κανένας επενδυτής ή ομάδα επενδυτών δεν έκανε την εμφάνισή της στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Αυτό ισχύει τόσο για επενδυτές εκτός Δ.Σ. όσο και για ανθρώπους εντός Δ.Σ..

728x90 papoulias

Οπότε, πλέον, είτε θα υπάρξει νέα διορία για κατάθεση προτάσεων, είτε αυτές θα παρουσιαστούν εντός της προσεχούς Γενικής Συνέλευσης, της οποίας η ημερομηνία ακόμη δεν έχει οριστεί.

Μετά την σταδιακή παραίτηση όλων των μελών της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται σε συνεχείς επαφές ώστε να βρεθεί η ομάδα ανθρώπων που θα αναλάβει να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το «αύριο» χωρίς πρόσθετα οικονομικά βάρη για τον Σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Γενική Συνέλευση θα παρουσιαστεί πρόταση ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος από ανθρώπους που μετείχαν στη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της αγωνιστικής περιόδου που μόλις ολοκληρώθηκε, πλαισιωμένους από επιχειρηματίες της περιοχής και ανθρώπους που θέλουν να συνδράμουν από διάφορα πόστα. Η φιλοσοφία αυτής της προσπάθειας στηρίζεται στο «πολλοί από λίγα», δηλαδή πολλοί φίλοι της ομάδας που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συγκεντρώσουν ένα ποσό που θα καλύψει το μπάτζετ δημιουργίας μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Οι συζητήσεις και οι επαφές συνεχίζονται και το πιθανότερο είναι την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.

728-90-karamanlakis-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις