Μόνο Άρη βλέπουν στον Βόλο

Επαναρχίζουν την Κυριακή τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον Άρη, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που έχουν στόχο την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Κώστας Μπράτσος μετά τη λύση της συνεργασίας με τους Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ ετοιμάζεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Βόλου τον Μάτιτς Κότνικ, με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ έχει μία συμμετοχή φέτος στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ματς της κανονικής περιόδου τον περασμένο Ιανουάριο.
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Εσκοβάλ, αυτός θα είναι ο Γιούχα Πίρινεν, ο οποίος αποκτήθηκε για βασικός το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας παίξει φέτος σε εννέα παιχνίδια στο βασικό σχήμα. Ο Φινλανδός κεντρικός αμυντικός δεν έχει συμμετοχή στα πλέι οφ, καθώς τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις