Βοσκός έστειλε στο νοσοκομείο 46χρονο Βολιώτη γιατί κόρναρε τα πρόβατα

Πανικός επικράτησε χθες το βράδυ μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε με αφορμή κάποια πρόβατα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 46χρονου Βολιώτη οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος είχε ξεκινήσει από τον Βόλο κατευθυνόμενος προς την περιοχή των Φαρσάλων, όταν στο ύψος του Κοκκινόβραχου λίγο πριν την είσοδο στον Νομό Λάρισας, ο άνδρας αναγκάστηκε να σταματήσει. Αιτία ένα κοπάδι αιγοπρόβατα, τα οποία είχαν μπει μέσα στον δρόμο εμποδίζοντάς την κίνηση. Άρχισε να κορνάρει για να απομακρυνθούν, ωστόσο, αυτό δεν έγινε. Τότε διαμαρτυρήθηκε στον βοσκό ο οποίος τα είχε υπό την ευθύνη του, λέγοντάς του να τα πάρει γιατί δεν γίνεται να εμποδίζεται η ομαλή διέλευσή του. Εκείνος του ανταπάντησε ότι θα πρέπει να κινείται με λιγότερα χιλιόμετρα και να κάνει υπομονή. Όμως, τα πνεύματα γρήγορα οξύνθηκαν, με τον 46χρονο να βγαίνει από το αμάξι και να πιάνεται στα χέρια με τον βοσκό. Μάλιστα σε βοήθειά του έσπευσε και ο αδελφός του, με το επεισόδιο να παίρνει διαστάσεις. Ο βοσκός άρπαξε μια πέτρα και με αυτή χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο οδηγό, προκαλώντας του θλαστικά τραύματα, ενώ και ο αδελφός του τον χτύπησε και τού προξένησε κάταγμα στο χέρι. Βλέποντας και άλλοι το τι εξελισσόταν μαζεύτηκαν στο σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Αστυνομικοί έσπευσαν στον Κοκκινόβραχο, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους, ενώ επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο σε κάποιο κοντινό Κέντρο Υγείας, ξεκίνησε όχημα από το Νοσοκομείο του Βόλου, παραλαμβάνοντας τραυματισμένο τον 46χρονο. Μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ, όπου διαπιστώθηκε χτύπημα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Προανάκριση για τις συνθήκες του επεισοδίου διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού, ενώ μέχρι το βράδυ δεν είχε διευκρινιστεί εάν οι υπαίτιοι του τραυματισμού του 46χρονου συνελήφθησαν.

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις