Με τεσσάρα πέρασε ο ΠΑΟΚ Β’ από το AEL FC ARENA

Ο ΠΑΟΚ Β με χατ τρικ του Τζίμα νίκησε με ανατροπή 4-1 τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena και τον κράτησε στο -4 από τη ζώνη παραμονής. Ένταση και παράπονα των Θεσσαλών.

Επεισοδιακό παιχνίδι έγινε το Σάββατο (22/04) στο AEL FC Arena. Ο Ηρακλής Λάρισας γνώρισε βαριά ήττα (4-1) από τον ΠΑΟΚ Β, με το αστέρι του Στέφανου Τζίμα να λάμπει και τον διαιτητή Κατσικογιάννη με τους βοηθούς του να προκαλούν πολλά παράπονα στους γηπεδούχους.

Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ έκανε χατ τρικ, έδωσε μία ασίστ και ήταν αυτός που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ηρακλής Λάρισας προηγήθηκε στο 44′ με κεφαλιά του Κέρι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση ήταν μεγάλη. Στο 52′ ο Τζίμας ισοφάρισε σε 1-1, ακολούθησε η πρώτη διακοπή λόγω αψιμαχιών και όταν στο 64′ έκανε το 1-2 υπήρξε 7λεπτη νέα διακοπή. Ο πρώτος βοηθός σήκωσε τη σημαία προσωρινά, όλοι σταμάτησαν, ο Τζίμας σκόραρε και το γκολ μέτρησε εν μέσω πολλών διαμαρτυριών των γηπεδούχων.

Ακολούθησε η αποβολή του Λίταινα στο 69′, οπότε ο ΠΑΟΚ Β βρήκε χώρους. Στο 72′ ακυρώθηκε γκολ του Τζίμα ως οφσάιντ και τρία λεπτά μετά ο Σπυράκος από ασίστ του πρώτου διαμόρφωσε το 1-4. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Κάσας στο 73′.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση πλέον η θεσσαλική ομάδα, που βλέπει τη διαφορά της από τη ζώνη παραμονής να είναι στους 4 βαθμούς. Ο απολογισμός του στα 5 τελευταία ματς είναι 0Ν – 1Ι – 4Η.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΟΚ Β 1-4
Σκόρερ: 44′ κεφ. Κέρι – 52′, 64′, 87′ σουτ Τζίμας, 75′ σουτ Σπυράκος
Κόκκινη: 69′ Λίταινας
Δοκάρι: 73′ Κάσας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος (86′ Μπάμης), Λίταινας, Μπόσιο (73′ Τασιούλης), Γκουγκούδης, Καμπέρης, Γκαρσία (88′ Ζαφειρίου), Κέρι, Κάσας (86′ Συρεγγέλας).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσαούσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μελετίδης, Ουεντραόγκο (46′ Χατζηστραβός), Νινούα (62′ Γρόσδης), Δαρέλας, Σπυράκος (86′ Κουλούρης), Πανίδης (46′ Κιτσάκης), Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Νάστος (Πρέβεζας / Λευκάδας), Μάνεσης (Τρικάλων)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις