Στην Πτολεμαΐδα με Μακεδονικό Φούφα παίζει ο Ολυμπιακός Β.

Τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαΐδα αντιμετωπίζει σήμερα στις 4 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, προτελευταία του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Σωτήρη Πετσιμέρη θα αγωνιστούν για τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που θα ακολουθήσει τους “ερυθρόλευκους” στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Μακεδονικός βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Ελπίδες για σωτηρία του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου έχουν συγκεντρώσει 25 βαθμούς και το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να φτάσουν στους 31, εφόσον κερδίσουν σήμερα τον ήδη υποβιβασμένο Μακεδονικό Φούφα και στην τελευταία αγωνιστική τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εντός έδρας.

Όσον αφορά το σημερινό ματς την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Κωνσταντίνου. Ο Μαργαρίτης θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας και ο Θεοδωρόπουλος το αριστερό, ενώ οι Σιουμουρέκης και Παπαϊωάννου θα είναι οι δύο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή θα τοποθετηθούν οι Κόλα, Παπαδήμος, Σκοπελίτης, από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Καρβούνης και από τα αριστερά ο Διαμαντόπουλος, με τον Αναστασίου σέντερ φορ.
Στη διάθεση του τεχνικού Σωτήρη Πετσιμέρη θα είναι και οι: Κοκκώνης, Κατσαγεωργίου, Καρατσόλης, Σκύφτας, Ακριβόπουλος, Σταμπουλής, Ντινόπουλος, Γιαρλελής, Μυλωνάς. Εκτός αποστολής θα μείνει ο προερχόμενος από τραυματισμό Καμπέρης και φυσικά ο Καβουσάκης που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις