Για τη ΝΙΚΗ στη Ρόδο

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές θα παραταχθεί σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας» η Νίκη Βόλου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 2 Απριλίου, όταν είχε κερδίσει εκτός έδρας τη Βέροια με 2-0. Έκτοτε οι κυανόλευκοι μετρούν δύο ισοπαλίες (Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας) και το ντέρμπι με την ΑΕΛ που εκκρεμοδικεί η τύχη του. Η Νίκη με τρίποντο “πιάνει” στην τρίτη θέση την Αναγέννηση και τον ΠΑΟΚ Β’ προσπερνώντας τον Ηρακλή που πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών έχοντας στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Στη Ρόδο ταξίδεψαν 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Δημητρίου, Κριμιτζάς, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Μέτσε, Τζιώρας, Κρητικός, Ροχάνο, Σιαφά, Ολαϊζόλα, Μιράντα

Μάχη για τη σωτηρία ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας παλεύει για τη σωτηρία του και στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετρά μία νίκη (ΑΕΛ), δύο ήττες (Απόλλων Πόντου, Αναγέννηση Καρδίτσας) και δύο ισοπαλίες (Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΚ Β’).  Το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου βρίσκεται στη 10η θέση με 22 βαθμούς, έχοντας απόσταση δύο πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στην έδρα του έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Κώστας Βελιτζέλος στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ ήταν οι εξής: Μπίντσης, Πετράκης (68’ Μιχόπουλος), Μανιώτης, Γιανναράκης, Τάτσης, Καραμάνης, Τσιαντούλας (68’ Αρίας), Μαγκάκης (46’ Παραστατίδης), Αντεσίνα (88’ Παπαϊωάννου), Σταμένκοβιτς, Μανιάς (60’ Λούκιτς)

Από την Κόρινθο ο ρέφερι

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιωάννης Ρούτσης από την ΕΠΣ Κορίνθου. Βοηθοί του είναι οι Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας) και Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (Αθηνών) και παρατηρητής ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς (Ευβοίας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις