Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που κέρδισε 2-1 τον Διαγόρα στη Ρόδο κι έπιασε προσωρινά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα τον ΠΑΟΚ Β’ και την Αναγέννηση Καρδίτσας (να σημειώσουμε πως η ΑΣΑ θα πάρει τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα φτάσει τους 38).

Η Νίκη Βόλου ήταν καταιγιστική τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και εκτός των δύο τερμάτων που πέτυχε θα μπορούσε να έχει κλειδώσει το τρίποντο σημειώνοντας τουλάχιστον ακόμη ένα. Για τους Βολιώτες το σκορ άνοιξε ο Μιράντα στο 8’ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή και διπλασίασε ο Κάσσος με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να μειώσουν με τον Μανιά στο 38’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Ροδίτες στάθηκαν άτυχοι στο 45’ όταν στο σουτ του Σταμένκοβιτς, ο Μπουργάνης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι που στη συνέχεια επέστρεψε στην αγκαλιά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας προσπάθησε να ολοκληρώσει την ανατροπή ωστόσο οι παίκτες της Νίκης κράτησαν με ευκολία μακριά από τα καρέ τους, τους αντιπάλους ενώ παράλληλα έψαχναν τη φάση που θα τους έδινε το τρίτο γκολ. Η φάση αυτή δεν ήρθε ποτέ για τη Νίκη αλλά ούτε και για τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, όπως είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο.

Η Νίκη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Διαγόρας παρέμεινε στους 22 βαθμούς, μην μπορώντας να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα των ανταγωνιστών του, στη μάχη της παραμονής.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (46’ Γαβριηλίδης), Τσουκαλάς (78’ Μέτσε), Κυριακίδης, Κρητικός (62’ Ολαϊσόλα), Μιράντα (88’ Ροχάνο), Τζιώρας (46’ Σιαφά)

Διαγόρας Ρόδου(Κ. Βελιτζέλος): Μπίντσης, Πετράκης (68’ Μιχόπουλος), Γιανναράκης, Γκρόζντανιτς (88’ Καβαλιέρι), Τάτσης, Καραμάνης (88’ Παπαϊωάννου), Τσιαντούλας (68’ Αρίας), Σταμένκοβιτς, Παραστατίδης (30’ Λούκιτς), Αντεσίνα, Μανιάς

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις