Εισβολή οπαδών στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά την… πρώιμη λήξη του ντέρμπι που ζήτησε ο Μαρινάκης!

Επεισόδια ξέσπασαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς μετά την πρώιμη λήξη κατόπιν… αιτήματος Βαγγέλη Μαρινάκη του Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο 1-3, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο!

Επεισοδιακή και… πρώιμη ήταν η λήξη του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ!
Όταν η Ένωση έφτασε στο 3-1 με τον Μάνταλο στο 91′, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε πλησίον του αγωνιστικού χώρου και ζήτησε με νοήματα των χεριών του από τον διαιτητή να λήξει την αναμέτρηση δίχως να παιχτούν και τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων -με τον Κώστα Καραπαπά να βρίσκεται και αυτός εκεί.

Στην προσπάθεια, μάλιστα, να συνεχιστεί ο αγώνας, άνθρωποι των γηπεδούχων πετούσαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο(!), με αποτέλεσμα ο Ιταλός διαιτητής Μάσα να σφυρίξει τη λήξη του ματς στο 96′ και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια!

Με το που έφυγαν οι δύο ομάδες, ωστόσο, υπήρξε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, τους οποίους επιχείρησαν να απομακρύνουν αστυνομικές δυνάμεις, κάνοντας χρήση χημικών ουσιών! Οι οπαδοί έσπασαν και πέταξαν δεκάδες καρεκλάκια -και όχι μόνο- στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας συνθήκες ζούγκλας και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η τιμωρία των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εισβολή οπαδών μετά την πρώιμη λήξη

0

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εισβολή οπαδών μετά την πρώιμη λήξη

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εισβολή οπαδών μετά την πρώιμη λήξη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις