Mε αυτογκόλ στο 94′ ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Μακεδονικό (video)

Με αυτογκόλ του Χασάνογλου στο 90’+4′ ο Πανσερραϊκός που είχε χαμένο πέναλτι νίκησε 1-0 τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία.

Δευτερόλεπτα απέμεναν για την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία του Πανσερραϊκού έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο στην Ευκαρπία. Ωστόσο, το «χρυσό» διπλό για την ομάδα των Σερρών «υπέγραψε» με αυτογκόλ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χασάνογλου! Τα Λιοντάρια επικράτησαν 1-0, επανέφεραν τη διαφορά από τη 2η ΑΕΛ στους 9 βαθμούς και πλησιάζουν όλο και περισσότερο τον μεγάλο τους στόχο.

Για την ομάδα των Σερρών επαναλήφθηκε ό,τι είχε γίνει και απέναντι στον ΠΑΟΚ Β. Τότε ο Παντεκίδης είχε σκοράρει στο ίδιο γήπεδο στις καθυστερήσεις και τη Δευτέρα (24/04) το 1-0 υπέρ του πρωτοπόρου διαμόρφωσε με κεφαλιά – αυτογκόλ ο Χασάνογλου.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 13′ ν’ ανοίξουν το σκορ, αλλά το 9ο φετινό πέναλτι δεν ήταν εύστοχο. Ο Μπαΐροβιτς που είχε στην καριέρα του στη χώρα μας το απόλυτο (8/8) νικήθηκε από τον πρώην γκολκίπερ του Πανσερραϊκού, Γουναρίδη που απέκρουσε για πρώτη φορά στην καριέρα του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, άσκησαν πίεση στα τελευταία λεπτά και εν τέλει έφτασαν στο 0-1 στις καθυστερήσεις. Σε γέμισμα στην περιοχή από τον Σοφιανό ο Χασάνογλου έπιασε την κεφαλιά και «κρέμασε» τον τερματοφύλακά του. Ο πόντος δεν θα χαλούσε τον Μακεδονικό από τη στιγμή που οι ανταγωνιστές του έχασαν, όμως με το αποτέλεσμα αυτό και ο ίδιος δεν νιώθει ασφαλής.

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
Σκόρερ: 90’+4′ Χασάνογλου
Χαμ. πέν.: 13′ Μπαΐροβιτς

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Κοτταρίδης (62′ Σαραγιώτης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (62′ Γαρύφαλλος), Γκέντσογλου (63′ Μιλισάβλιεβιτς), Ζαφειράκης (86′ Κουτεντάκης), Σιμόνι (78′ Σαραντίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (73′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης (84′ Παπάζογλου), Κολομπίνο (73′ Στάικος), Μούργος (60′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (60′ Κατσαντώνης), Σαΐντ.

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Κολλιάκος, Μητροφάνης (Αθήνας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις