Θετικό το πρόσημο για τον φετινό Βόλο

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς ο Βόλος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στον Άρη, δέχθηκε τρία γκολ, ηττήθηκε με 3-0 στο Πανθεσσαλικό και πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτό, βέβαια, δεν μειώνει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από όλον τον οργανισμό του Βόλου, με την ομάδα να πετυχαίνει τον στόχο που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς, που ήταν η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στο παιχνίδι με τον Άρη, όπως τόνισε και ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, έλειψε η τόλμη από την ομάδα. Οι “κίτρινοι” ήταν καλύτεροι, με την πάροδο του χρόνου στο πρώτο ημίχρονο έψαξαν περισσότερο το γκολ και το πέτυχαν στο 27’ με ένα πανέμορφο γκολ με τον Νταρίντα. Στη συνέχεια ο Βόλος προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά, είχε κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση, όχι όμως κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Άρη να διαχειρίζεται καλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, φροντίζοντας να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους “κυανέρυθρους”.

Στο 78’ όλα τελείωσαν για τον Βόλο με το γκολ που πέτυχε ο Καμαρά (όμορφο τελείωμα από τον σέντερ φορ του Άρη), για να γίνει το 0-3 στο 80’ και πάλι από τον Καμαρά, αυτή τη φορά με χτύπημα πέναλτι.

Ο Βόλος παραμένει χωρίς νίκη στα πλέι οφ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των πλέι οφ, με την προσπάθεια να συνεχίζεται αύριο Τετάρτη, με τους “κυανέρυθρους” να υποδέχονται τον πρωτοπόρο (μαζί με την ΑΕΚ), Παναθηναϊκό στο Πανθεσαλικό, σε ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις