Ρυθμιστής για την παραμονή τριών ομάδων ο Ολυμπιακός Βόλου

Το… μαρτύριο τελειώνει για τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή, καθώς θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι στην κατηγορία με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Μια ομάδα που θα έρθει στον Βόλο για να παίξει μόνο για το νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο αν πετύχει θα της δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Καστοριά που είναι στην 9η θέση, η οποία δεν παρέχει σιγουριά παραμονής. Κι αυτό, καθώς η ομάδα με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή που θα καταλάβει την 9η θέση από τους ομίλους 2,3,4 και 5 θα υποβιβαστεί.
Η Καστοριά υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Σβορώνο και η νίκη μπορεί να μην είναι αρκετή για να παραμείνει στην κατηγορία. Αν όμως δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης τον Ολυμπιακό στον Βόλο, τότε η Καστοριά θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Υπάρχει, βέβαια και η περίπτωση να ηττηθεί η ΑΕΠ Κοζάνης από τον Χανιώτη εκτός έδρας (έχει 35 βαθμούς), με την Καστοριά να την ξεπερνά στη βαθμολογία με νίκη επί του Σβορώνου.
Όπως και να έχει το πράγμα, ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην υπόθεση παραμονή για τρεις ομάδες, που αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις