Παναθηναϊκός: Με όλα του τα όπλα στον Βόλο – Με αλλαγές η ενδεκάδα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον Βόλο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα. Ετοιμάζει αλλαγές ο Σέρβος προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία εξπρές για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και έτσι τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή.

Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και το τριφύλλι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δώσει συνεχόμενα παιχνίδια.

Θέση βασικού είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Μαντσίνι και στον πάγκο να βρεθεί ο Μπερνάρ ενώ παράλληλα ανάσες θα δοθούν και στον Δημήτρη Κουρμπέλη και μένει να δούμε ποιος θα πάρει την θέση στο βασικό σχήμα, με τους Τσόκαϊ – Κλεϊνχεισλερ να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή και το δελτίο Τυπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις