Χωρίς άγχος ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό σήμερα στο Πανθεσσαλικό

Τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2 συνεχίζονται, με τον Βόλο να υποδέχεται στις 6 μ.μ. τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 6η αγωνιστική. Το όνειρο της Ευρώπης φαίνεται να σβήνει για τους “κυανέρυθρους” μετά την ήττα από τον Άρη, ωστόσο, δηλώνουν πως θα παλέψουν για το καλύτερο απέναντι στους “πράσινους”.

Στόχος των παικτών του Κώστα Μπράτσου είναι να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος.
Ο Βόλος δεν έχει νίκη στα πλέι οφ και τον μοναδικό βαθμό που έχει αποσπάσει ήταν με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο (0-0).
Παραμένει άγνωστο, αν η τεχνική ηγεσία προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Στη διάθεση, πάντως, του Κώστα Μπράτσου βρίσκονται οι Κότνικ, Αυγερινός, Άλχο, Οικονομόπουλος, Σι, Λούνα, Σιέλης, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μεταξάς, Μπαριέντος, Κάτσε, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος, Καρτάλης, Οζέγκοβιτς και Μεσκίδα.
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό όλοι είναι επικεντρωμένοι στον σημερινό αγώνα, ο οποίος αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται να προβεί σε ένα μικρό φρεσκάρισμα, με παίκτες όπως οι Μαντσίνι και Ιωαννίδης να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Δημήτρη Λαζαρίδη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας. Στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς και AVAR ο Θανάσης Κόλλιας.
Να θυμίσουμε, ότι ο Σιδηρόπουλος είχε “σφυρίξει” πρόσφατα τον Βόλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (0-1).

Τα εισιτήρια του αγώνα
Εισιτήρια του αγώνα οι φίλαθλοι του Βόλου μπορούν να τα προμηθευτούν και σήμερα. Έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν, καθώς και μέσω της viva.gr.
Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους σήμερα Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα. Απαραίτητη προϋπόθεση ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.
Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.
Η είσοδος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις