Η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Β. θα επικυρώσει την αλλαγή σελίδας στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Μοιράσου το άρθρο

Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ως μία από τις χειρότερες στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου φτάνει στο τέλος της. Οι “ερυθρόλευκοι” θα πιουν το… πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στην Α’ τοπική κατηγορία και για πρώτη φορά στην ιστορία τους δεν θα αγωνιστούν σε εθνική κατηγορία τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αναγεννηθεί μέσα από την τέφρα του και οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να λειτουργήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να συμβάλουν τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Σ’ αυτήν θα συζητηθεί το θέμα της έγκρισης του συμφωνητικού ανάθεσης διαχείρισης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος στο consortium επενδυτών που πρόκειται να αναλάβουν τον Ολυμπιακό.
Στα γραφεία του συλλόγου σε εμφανές σημείο έχει τοιχοκολληθεί η κατάσταση με τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση. Όποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης.
Δικαίωμα ψήφου στη γενική συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών στα γραφεία του συλλόγου, όπως και την ημέρα της γενικής συνέλευσης κατά την προσέλευση των μελών.
Εφόσον τα μέλη του Ολυμπιακού ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον όμιλο επιχειρηματιών που επιθυμεί να ασχοληθεί με την ομάδα, άμεσα θα αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, που θα βρει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις