Δοκιμασία Παναθηναϊκού στον Βόλο – Ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με δυνατά παιχνίδια αρχίζει ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ της Super League, με την αγωνία για τον τίτλο να κορυφώνεται.

Με εμβόλιμη δράση συνεχίζονται τα πλέι οφ στη Super League, όπου η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαίνεται.

Στις 18:00 ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στον Βόλο, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν… ρεβάνς για τη γκέλα με την ομάδα της Μαγνησίας στη Λεωφόρο και γι’ αυτό θα παραταχθούν με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ο Βόλος από την πλευρά του έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της 5ης θέσης μετά την ήττα από τον Άρη, αλλά θα επιχειρήσει να κάνει το καλύτερο στα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους, μήπως «τσιμπήσει» βαθμούς. Το Πανθεσσαλικό πάντως αναμένεται… καταπράσινο, καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξαφανίζουν τα εισιτήρια.

Στις 19:00 ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» σε ενα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» πήραν τη νίκη που χρειάζονταν κόντρα στον Βόλο και είναι κοντά στην εξασφάλιση της 5ης θέσης που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο στόχος ειναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ και να παλέψει πλέον για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στις 21:00 στην «OPAP Arena» σε ένα δυνατό ντέρμπι. Η Ένωση τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών στα πλέι οφ και θέλει να συνεχίσει έτσι, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή, μαζί με τον Παναθηναϊκό, ενόψει και του ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στόχος του είναι η τρίτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 COSMOTE SPORT 1 HD Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός
19:00 Novasports Prime Άρης – Ολυμπιακός
21:00 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 31 72
2. AEK 31 72
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 31 63
4. ΠΑΟΚ 31 60
5. ΑΡΗΣ 31 44
6. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 40

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις