Έκανε «ντου» στην Δημοτική Αστυνομία Βόλου: «Θα σε βρω και θα σε θάψω»

Μοιράσου το άρθρο
Σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλλε ένας 50χρονος στη Δημοτική Αστυνομία Βόλου, έβριζε, κλώτσησε και απειλούσε τον αστυνόμο που του «έκοψε» κλήση.

Ο κακός χαμός έγινε στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στον Βόλο. Σύμφωνα με το gegonota.news ένας 50χρονος έκανε «ντου», διότι έλαβε κλήση 100 ευρώ. Αναζητούσε στο τηλέφωνο τον δημοτικό αστυνόμο που του έκοψε την κλήση και όταν δεν τον εντόπισε μπήκε στα γραφεία σαν «μαινόμενος ταύρος».

Αναζητούσε τον δημοτικό αστυνόμο, προκάλεσε μεγάλη φασαρία και όταν εκείνος εμφανίστηκε άρχισε να τον βρίζει χυδαία, να τον απειλεί πως δεν θα βγει ζωντανός από τα χέρια του και ότι θα τον θάψει εάν τον βρει να κυκλοφορεί έξω. Προσπαθούσαν τρεις άντρες της δημοτικής αστυνομίας να τον συγκρατήσουν, σε ένα επεισόδιο που διήρκησε 45 λεπτά και δεν μπορούσαν, ενώ κλώτσησε τον αστυνόμο που του έκοψε την κλήση.

Μόλις κλήθηκε η αστυνομία προσπάθησε να φύγει από το κτίριο, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην είσοδο. «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» φώναζε την ώρα που τον έβαζαν στο περιπολικό και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησε προθεσμία για την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις