Κούγιας: «Η Τρίγλια έκανε τρικ με το όνομα “Ηρακλής” για να έχει οπαδούς»!

 

Οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης η οποία συζητήθηκε χθες κι επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο ΠΟΤ Ηρακλής εκπροσωπήθηκε από τρεις δικηγόρους, τους Απόστολο Μπίρδα, Βαγγέλη Χατζηιωάννου και τον Αλέξη Κούγια.

Σημειώνεται ότι στον Ρουμάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε στον Ηρακλή το 2010-11, επιδικάστηκαν 110.000 ευρώ, ποσό που εκτοξεύεται μαζί με τους τόκους.

Όπως σημειώνει η “Live Sport”, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως: “μαζί με ακόμα δύο επιφανείς επιχειρηματίες, τους Τομ Παπαδόπουλο και Στράτο Ευγενίου, αποφασίσαμε ν’ αγοράσουμε τις μετοχές της Τρίγλιας. Αν ενεργοποιηθεί ποινή και κριθεί καθολική διάδοχος μίας εταιρείας του 2010, τότε θα πρέπει να πληρώσουμε ως το τέλος του μήνα 600 χιλ. ευρώ για να μη διαλυθεί. Κανείς από εμάς δεν πρόκειται να το κάνει, αν γίνει δεκτή, γιατί θ’ ακολουθήσουν δεκάδες άλλες προσφυγές εκατομμυρίων ευρώ. Δεν εκβιάζουμε. Μετά την ΠΑΕ του 2010, ακολούθησαν άλλες δύο ΠΑΕ και δεν στράφηκε εναντίον τους. Η Τρίγλια δεν ιδρύθηκε από ιδρυτικό σωματείο. Αυτή η ΠΑΕ, η ΠΟ Τρίγλια, πήρε άδεια να χρησιμοποιεί τον τίτλο “Ηρακλής” για να έχει οπαδούς: Έφυγε από την Τρίγλια χωρίς να γίνει ποτέ Ηρακλής. Είναι τρικ για να έχει οπαδούς”!

Προηγουμένως ο δικηγόρος του Μάρα, Γ.Παναγόπουλος ζήτησε αναβολή γιατί αναμένεται η απόφαση ενεργοποίησης ποινών, αίτημα στο οποίο ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν συναίνεσε και τελικά απορρίφθηκε. Ακολούθησε αίτηση εξαίρεσης του προέδρου του Διαιτητικού, Γιάννη Μαρούδη, τον οποίο ο Παναγόπουλος κατηγόρησε, όπως και το μέλος Δήμητρα Θωμά, για υπόνοια μεροληψίας με αφορμή την απόφαση Γκιάρο, Ζακύνθου.

 

Το δικαστήριο διέκοψε, ώστε η αίτηση εξαίρεσης να κατατεθεί εγγράφως κι όταν αυτό έγινε, απορρίφθηκε, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Μαρούδης: Απορρίπτει την αίτηση εξαίρεσης. Δεν κατατέθηκε παράβολο και είναι καταχρηστική. Τη βλέπω και κακογραμμένη.

Παναγόπουλος: Οι αποφάσεις σας είναι καλύτερες; Αρνούμαι να συμμετέχω σ’ αυτή την παρωδία και θα ακολουθήσουν οι συνέπειες. Η υπόθεση Ντουρμισάι ήταν προπομπός για την κατάληξη του ελληνικού ποδοσφαίρου σήμερα. Καταδικάστηκε η ΕΠΟ με πρόστιμο 500 χιλ. ευρώ.

Μαρούδης: Έπρεπε αμέσως να ζητήσετε αίτηση εξαίρεσης κι ότι όταν απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής. Είναι καταχρηστική η άσκηση.

Παναγόπουλος: Είναι δικαίωμά μου.

Μαρούδης: Αφήστε ποιο είναι δικαίωμά σας.

Παναγόπουλος: Μη μου φωνάζετε εμένα. Να μη μιλάτε έτσι. Είστε χθεσινός. Σ’ εμένα δεν θα μιλάτε έτσι, λες και απευθύνεστε σε εγκληματίες.

Εν τέλει η αίτηση αναψηλάφησης εκδικάστηκε κανονικά και δόθηκε προθεσμία για υπομνήματα ως αύριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις