Ηρακλής Β.: Αμφίβολος ο Φέζο, επιστρέφει ο Ντούρο

Ο Ηρακλής δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στον 6ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Έχασε εκτός έδρας από τον Διαγόρα Σεβαστής με 3-1 και με το ίδιο σκορ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας μέσα στο «Παντελής Μαγουλάς». Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό ότι χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς στο αυριανό ματς (22/5, 17.00) με…

…τον Α.Ο. Σελλάνων, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Προαστίου στην Καρδίτσα.
Βέβαια και οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» μια και έχουν μόλις ένα πόντο στο ενεργητικό τους, αυτόν που πήραν στον εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής (1-1), ενώ στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί στη Λάρισα από τον Απόλλωνα (2-1).
Όπως είναι λογικό θα γίνει μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση, σε ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φέζο που χτύπησε στο ματς της περασμένης Τετάρτης με τον Απόλλωνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Ντούρο που εξέτισε την ποινή του.
Στη διάθεση του Γιάννη Φασουράκη θα είναι οι: Πολυμέρου, Ανατολής, Ασλάνογλου, Βουρδάκης, Γκάγκας, Ζαρίφης, Θάνος, Κοντοβάς, Μόσιος, Μοράλες, Μόκιας, Νούσιας, Ντούρο, Σοροβόλας, Σουλιώτης, Τσελεπής, Τζήμας, Τζιόλας, Τσουκάλης, Σινάνης και ίσως ο Φέζο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις