Υπογράφεται το συμφωνητικό Δήμου Βόλου-Ολυμπιακού για το ΕΑΚ

Το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», όπως έχει γράψει το goalpost.gr, θα είναι η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου και την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Ερασιτέχνης έχει ζητήσει επίσημα από τον Δήμο Βόλου το κυρίως γήπεδο του ΕΑΚ, καθώς και το βοηθητικό για τις ανάγκες της ομάδας και η δημοτική αρχή πρόκειται να παραχωρήσει…

…τις εγκαταστάσεις. Θα υπογραφεί, βέβαια, συμφωνητικό ανάμεσα στον Δήμο Βόλου και στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και ήδη οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταβάλει ένα ποσό μηνιαίως, το οποίο θα αφορά τη συντήρηση της εγκατάστασης και θα μπορεί να χρησιμοποιεί το ΕΑΚ.
Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για το θέμα του γηπέδου, έτσι ώστε να υπογραφεί το συμφωνητικό και να τελειώσει ένα σημαντικό ζήτημα για την ομάδα.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο Ολυμπιακός θα παίζει σ’ ένα εξαιρετικό χλοοτάπητα. Το πρόβλημα, ωστόσο, έχει να κάνει με το βοηθητικό, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου είναι σε κακή κατάσταση και θα χρειαστεί ένα σημαντικό ποσό για να τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν για τη βελτίωση του χλοοτάπητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις