Τρομερές καταγγελίες του Νούνιεζ για ΑΕΛ: “Δεν είχαμε να φάμε”

Αίσθηση προκαλούν τα όσα δήλωσε στην χώρα του ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σέρχιο Νούνιεζ!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ τον Ιανουάριο, πραγματοποίησε δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν τις επόμενες ώρες, αφήνοντας αιχμές κατά της διοίκησης των «βυσσινί».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Cave Deportiva:

«Ζω μια πολύ περίπλοκη στιγμή στην Ελλάδα. Εδώ και πέντε μήνες μένω σε ξενοδοχείο και δεν μου έχουν βρει σπίτι ακόμα. Φεύγω από το κλαμπ με διαμάχη για τα χρήματα μου. Δεν χρειάστηκε ποτέ να ζήσω μια κατάσταση σαν κι αυτή και νομίζω ότι είναι μια από τις χειρότερες της ζωής μου.

Έφτασα τον Ιανουάριο στην Λάρισα και μια εβδομάδα μετά το ντεμπούτο μου σκόραρα ένα γκολ και μια ασίστ ενώ πίστεψα ότι ήταν προσωρινό το θέμα με το ξενοδοχείο. Το πολύ για 15 μέρες όπως μου είχαν πει. Όταν υπέγραψα μου είχαν πει για σπίτι και αυτοκίνητο στο συμβόλαιο μου αλλά δεν μου έδωσαν τίποτα.

Μου έστελναν οι δικοί μου χρήματα από την Ουρουγουάη. Ήρθα στην ΑΕΛ για να παίρνω λιγότερα απ’ αυτά που έπαιρνα στην Πενιαρόλ. Είδα μόνο την ευκαιρία ότι χτιζόταν κάτι καλό σε ένα ιστορικό κλαμπ. Τώρα περιμένω τους δικηγόρους μου να μιλήσουν για την λύση του συμβολαίου μου και τερματίσουν το συμβόλαιο μου με την ομάδα για να είμαι πια ελεύθερος.

Όταν έκανα ντεμπούτο την επόμενη βδομάδα το πρωτάθλημα σταμάτησε και όλες οι ομάδες σταμάτησαν επίσης να πληρώνουν. Αρκετοί παίκτες επαναδιαπραγματευτηκαν και έμεινα μόνος μου. Άλλοι έφυγαν. Εγώ ακόμη προπονούμαι. Αυτοί έλεγαν ψέματα ότι είχα πρόβλημα με τον αστράγαλο μου, τραυματισμό που ξεπέρασα αρκετό καιρό πριν αλλά είμαι έτοιμος 100% να αγωνιστώ. Την προηγούμενη εβδομάδα στις εφημερίδες έγραφαν ότι δεν έπαιξα γιατί ήμουν τραυματίας αλλά αυτό είναι ψέματα.

Στην Πενιαρόλ το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο, αυτοί έκαναν επέκταση του συμβολαίου μου μέχρι τον Δεκέμβριο ενώ στην ΑΕΛ υπέγραψα για 1,5 χρόνο. Πάλι καλά που βρέθηκε η Πενιαρόλ και μου συμπεριφέρθηκαν άψογα δίνοντας μου χρήματα για να επιστρέψω στην Ουρουγουάη. Δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΛ χωρίς τίποτα. Ήρθα με 10 ευρώ στην τσέπη μου. Δεν είχαμε να φάμε. Ήρθα στην Ευρώπη ψάχνοντας μια καλύτερη ευκαιρία αλλά βρήκα μια διαφορετική πραγματικότητα κάτι που με έκανε να αναρωτιέμαι τι κάνω εδώ.

Μιλούσα στους συμπαίκτες μου για τα προβλήματα αυτά αλλά οι Έλληνες ήταν πιο ψυχροί με εμάς. Στην Ουρουγουάη ενδιαφέρονται περισσότερο για τους συμπαίκτες τους. Η μπόρα πέρασε με την περιπέτεια μου στην Ελλάδα να ελπίζω να είμαι στην Ουρουγουάη σύντομα. Προτιμώ να προπονούμαι μόνος μου και να είμαι ψυχολογικά καλά. Δεν λέω πολλά στην οικογένεια μου. Δεν θέλω να τους τρομάξω.

Μίλησα στον Πάμπλο Γκαρσία που προπονεί τον ΠΑΟΚ Β αλλά και τον Μπαριεντος που παίζει στην πρώτη κατηγορία και αναρωτιοντουσαν πως ήρθα από την Πενιαρόλ στην Β εθνική Ελλάδας. Μου είπαν πως όλοι οι πρόεδροι εδώ είναι γκάνγκστερς, έχουν τρεις και τέσσερις σωματοφύλακες ο καθένας και όπλα στην κατοχή τους. Έμεινα έκπληκτος από αυτά που βίωσα στην Ελλάδα».

Πηγή: futbol.com.uy

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις