Διευκρινίσεις Νούνιες: Δεν αφορά την ΑΕΛ η αναφορά μου στο στοίχημα

Μοιράσου το άρθρο

Διευκρινήσεις για τα όσα είπε σε συνέντευξή του στην Ουρουγουάη έδωσε ο Σέρχιο Νούνιες, αφού ενημερώθηκε πως παρουσιάστηκαν τα λεγόμενά του στην Ελλάδα.

Ο Ουρουγουανός άσος μετέβη θορυβημένος στις εγκαταστάσεις της 21ADmedia, προκειμένου παρουσία και του γενικού αρχηγού της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση, να επιδώσει γραπτή δήλωση υπογεγραμμένη από τον ίδιο, με την οποία και αποκαθιστά το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Ο πρώην άσος της ΑΕΛ επισήμανε ότι οι αναφορές του στο στοίχημα δεν έχουν καμία σχέση με τους «βυσσινί» και τους συμπαίκτες του, αλλά όσα συμβαίνουν στη Super League 2. Παράλληλα, τόνισε πως για την καθυστέρηση καταβολής των αποδοχών του, υπήρξαν εξηγήσεις από την ΠΑΕ και τόνισε πως έχει εξοφληθεί.

Η γραπτή δήλωση του Νούνιες:

Με την παρούσα δήλωση, εγώ, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Sergio Fabian Nuñez, δηλώνω και διευκρινίζω, σχετικά με το περιεχόμενο της συνέντευξής μου στην Carve Deportiva και την επίπτωση που είχε από την μεταφορά του περιεχομένου της από τα ελληνικά ΜΜΕ, τα εξής: 

Σε ό,τι αφορά στην αναφορά μου στο στοίχημα, δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ούτε με τους συμπαίκτες μου. 

Η αναφορά μου έχει να κάνει με τις συνθήκες που δυστυχώς επικρατούν στην δεύτερη κατηγορία επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας. 

Επιπλέον, η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ενημερώθηκα από τους συμπαίκτες μου και όλους τους Λαρισαίους, καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και επενδύουν πολλά χρήματα για να χτίσουν μια σταθερή υποδομή στην ομάδα. 

Τέλος, η καθυστέρηση της καταβολής των αποδοχών μου για τον Ιανουάριο, σχετίζεται, σύμφωνα με τα όσα μου εξήγησαν από την ΠΑΕ, σε ζήτημα γραφειοκρατίας, λόγω της ξένης υπηκοότητάς μου και δηλώνω επίσης ότι μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 έχω εξοφληθεί πλήρως και ολοσχερώς από την ΠΑΕ ΑΕΛ. 

Λάρισα, 27-04-2023 

Ο ποδοσφαιριστής
Σέρχιο Φαμπιάν Νούνιες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις