Δεν θα είναι αδιάφορος ο Ολυμπιακός Βόλου με ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Στον Ολυμπιακό Βόλου παρά την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα από τον υποβιβασμό στην Α’ τοπική κατηγορία, όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να παρουσιαστούν αδιάφοροι στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Μπορεί η ομάδα από το Κιλκίς να “καίγεται” για τη νίκη, η οποία θα της δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει στην κατηγορία, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα φέρουν Καστοριά και ΑΕΠ Κοζάνης, όμως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παρουσιαστεί χαλαρός στο παιχνίδι.
Οι “ερυθρόλευκοι” θα παίξουν για τη ιστορία τους, το γόητρο και για όσους φιλάθλους θα βρίσκονται την Κυριακή στη Νεάπολη στο τελευταίο παιχνίδι στη Γ’ Εθνική. Θέλουν να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.
“Αν ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης είναι καλύτερος, ας κερδίσει”. Αυτό υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, με την ομάδα να παλεύει για τη νίκη, παρότι βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει.
Ο Σωτήρης Πετσιμέρης θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Μάριου Παπαδήμου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ από την περασμένη αγωνιστική επανήλθε στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Καμπέρης. Ο 21χρονος μέσος έπαιξε ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με το Μακεδονικό Φούφα και κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις