«Απαξιωτική η ανακοίνωση του Πανθεσσαλικού»

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις με τον τελικό του Κυπέλλου και την ανακοίνωση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: 

«To Πανθεσσαλικό επελέγη βάσει της προκήρυξης. Η ανακοίνωση που μου διάβασαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται το Πανθεσσαλικό είναι απαξιωτική. Πρέπει να σέβονται και την ιστορία και τη διαδρομή μας. Δεν είμαστε όλοι υπάλληλοι.

Εγγράφως ο Μπέος έχει παραχωρήσει το στάδιο για τον τελικό Κυπέλλου. Μας βοήθησε για τους αγώνες της Εθνικής και με τα εισιτήρια που μοιράστηκαν σε μαθητές. Ο αγώνας με την Ιρλανδία δεν έγινε εκεί επειδή οι Ιρλανδοί ζήτησαν αλλαγή έδρας.

Σεβαστήκαμε τις απόψεις και τους όρους του Μπέου για τον τελικό Κυπέλλου. Αποφασίσαμε να μην εκδοθούν εισιτήρια. Ούτε προσκλήσεις, όπως πρότεινε ο αντιπρόεδρος κ. Αντωνίου. Να πάνε μόνο διαπιστευμένοι. Να μην πάμε ούτε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι δύο φιναλίστ ζήτησαν (σ.σ. να εκδοθούν εισιτήρια), όπως είχαν δικαίωμα να κάνουν, κι εμείς είπαμε ότι θα μεταφέρουμε το αίτημα. Δεν έγινε από εμάς δεκτό το αίτημά τους.

Ο μόνος που διαφοροποιήθηκε ήταν ο κ. Αγραφιώτης, που είπε ότι οι τελικοί πρέπει να γίνονται με κόσμο. Γιατί αυτή η επιθετική ανακοίνωση;

O πρόεδρος της ΕΠΟ μας ενημέρωσε ότι ο κ. Μπέος θέλει να γίνει με 400 προσκλήσεις. Το έχει θέσει ως όριο.

Μήπως δεν μας θέλουν στην Ελλάδα; Nα κάνουμε τον τελικό αλλού…

Πρέπει άμεσα το θέμα της έδρας του τελικού να ξεκαθαρίσει».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις