Στον +12 ο Πανσερραϊκός – Διαμαρτύρεται η Βέροια (video)

Ο πρωτοπόρος νίκησε 2-0 τη Βέροια και πήγε εκ νέου στο +12. Χαρίστηκε κόκκινη στον Σαΐντ στο 23′.

Την 8η διαδοχική εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε την Παρασκευή (28/04) ο Πανσερραϊκός. Τα Λιοντάρια επικράτησαν 2-0 της Βέροιας και αύξησαν εκ νέου τη διαφορά από την ΑΕΛ στους 12 βαθμούς, έχοντας ματς παραπάνω. Παρά τις ελλείψεις στάθηκε καλά η φιλοξενούμενη, είχε τις στιγμές της, όμως έμεινε σε τροχιά υποβιβασμού. Δικαιούται, βέβαια, να διαμαρτύρεται για την κόκκινη που δεν είδε ο Σαΐντ στο 23′.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου από αριστερά, ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά και ο Μπαΐροβιτς στο δεύτερο δοκάρι αφύλαχτος άνοιξε το σκορ με προβολή στο 17′. Έξι λεπτά αργότερα ο Σαΐντ έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Περδίκη, όμως ο διαιτητής του χαρίστηκε και αντί για κόκκινη κάρτα, έμεινε στην κίτρινη.

Η ομάδα της Ημαθίας στάθηκε πολύ καλά και απείλησε στο 25′ με σουτ του Ελευθεριάδη. Ο ίδιος στο 39′ βγήκε τετ α τετ με τον Κατσίκα και ο τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων έδιωξε σωτήρια.

Η Βέροια συνέχισε στο ίδιο μοτίβο στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 49′ η κεφαλιά του Μασούρα κόντραρε σε αντίπαλο και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος απείλησε με σουτ. Εκεί που πίεζε, όμως δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Στο 59′ ο Πεταυράκης σέντραρε από αριστερά και ο Κατσαντώνης που είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα, βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 86′ ο Παπάζογλου έκοψε την τελευταία στιγμή τον Μπουόλι και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε, ενώ προηγουμένως είχε αποχωρήσει με πρόβλημα και ο Μπαΐροβιτς. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (03/05) την ΑΕΛ εκτός έδρας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 2-0
Σκόρερ: 17′ σουτ Μπαΐροβιτς, 59′ κεφ. Κατσαντώνης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Παπάζογλου (87′ λ.τρ. Λυμπεράκης), Αυλωνίτης, Ζέρης, Πεταυράκης, Θυμιάνης, Στάικος (57′ Κολομπίνο), Στίνα, Μούργος (57′ Σοφιανός), Μπαΐροβιτς (72′ Κανίς), Σαΐντ (57′ Κατσαντώνης).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Περδίκης (90’+3′ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπελεβώνης (68′ Κασέμι), Μασούρας, Μπουόλι, Γιουκούδης (84′ Γιαγτζίδης), Ζε Εσόνο, Ελευθεριάδης (68′ Μπαϊντού).

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Μηνούδης (Πιερίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις