Non stop για τον Βόλο στα πλέι οφ, νέο δυνατό παιχνίδι με Ολυμπιακό

Το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι σε διάστημα μιας εβδομάδας δίνει αύριο Κυριακή ο Βόλος για τα πλέι οφ. Αυτή τη φορά καλείται να αντιμετωπίσει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο μίνι πρωτάθλημα.

Μπορεί η ομάδα να μην κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, ωστόσο, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, η είσοδός της ομάδας για πρώτη φορά, στα πλέι οφ για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου κατατάσσει τον Βόλο στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων.
Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων και θα συνεχίσει να βάζει υψηλούς στόχους. Μόνο και μόνο ότι ο Βόλος είναι μια ομάδα με μόλις έξι χρόνια ζωής και έχει καταφέρει τα τέσσερα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ και φέτος να είναι μεταξύ των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, είναι τεράστια επιτυχία.

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Σ’ αυτήν δεν θα μετέχει ο Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα ο Μπαριέντος, όπως ενημέρωσε ο Βόλος, υπέστη αυτόματο πνευμοθώρακα, κάτι όμως που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία μέσω μιας επεμβατικής διαδικασίας και όλα, ευτυχώς, πήγαν καλά. Πλέον ο Ουρουγουανός μέσος αναρρώνει χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία.
Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Στάθης Τάχατος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε.

Από τα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει οι “κυανέρυθροι” στα πλέι οφ δεν έχουν σκοράρει στα πέντε, καθώς μόνο στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές (4-2). Αυτό έχει να κάνει τόσο με την ποιότητα των αντιπάλων που αντιμετωπίζει ο Βόλος, αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα προσεγγίζει διαφορετικά τα παιχνίδια, όσον αφορά την τακτική, σε σχέση με τα ματς της κανονικής περιόδου. Φροντίζει να παίζει πιο κλειστά στην άμυνα, περιμένει τον αντίπαλο και επιχειρεί να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα με αντεπιθέσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις