Ολοταχώς προς ΟΑΚΑ με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου

Τελικός Κυπέλλου: Ολοταχώς προς ΟΑΚΑ με κόσμο

Η συζήτηση για το γήπεδο του τελικού του Κυπέλλου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν με την έδρα να περιφέρεται από χώρα σε χώρα και από πόλη σε πόλη.

Μετά την περιπλάνηση στη μισή υδρόγειο, το Πανθεσσαλικό συγκέντρωσε και πάλι τις περισσότερες πιθανότητες για να διεξαχθεί ο αγώνας που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο Ελλάδος. Η άρνηση του Αχιλλέα Μπέου, ως Δήμαρχος της πόλης, να δώσει την ευκαιρία στους οπαδούς των δύο ομάδων να μετατρέψουν σε αρένα τον Βόλο και το Πανθεσσαλικό υποχρέωσε την ΕΠΟ να στραφεί προς άλλες λύσεις. Το AEL FC ARENA μπήκε στο κάδρο, ωστόσο χωρίς κάποιος να ελέγξει πρώτα την κατάσταση του γηπέδου και φυσικά, χωρίς να ρωτήσει τον σπιτονοικοκύρη που δεν είναι μόνο ο κ. Πηλαδάκης αλλά και ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Καλογιάννης. Η αρνητική στάση όλων των φορέων της θεσσαλικής πόλης ήταν αναμενόμενη και τα δεδομένα είναι πλέον ξεκάθαρα, με την ΕΠΟ να πρέπει να αποφασίσει άμεσα.

Οι επιλογές για την ΕΠΟ είναι ξεκάθαρα δύο καθώς έχει αποκλειστεί να διεξαχθεί διπλός τελικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο τελικός οδεύει ολοταχώς προς το ΟΑΚΑ όπου θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν οπαδοί και των δύο ομάδων. Μπορεί η επιλογή του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας να προκαλέσει την αντίδραση του ΠΑΟΚ ωστόσο η εναλλακτική του Πανθεσσαλικού με μόλις 400 προσκλήσεις δεν αποτελεί επιλογή για τις δύο ομάδες που θέλουν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του κόσμου να παρακολουθήσουν τον τελικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις