Ισοπαλία σε Καυτανζόγλειο για Ηρακλή και ΑΕΛ | Highlights (video)

Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο Καυτανζόγλειο έπειτα από ένα γεμάτο παιχνίδι – Ανώτερος ο Γηραιός στο πρώτο, ισορρόπησαν οι βυσσινί στο δεύτερο, μοιραίος ο Κούστα για τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις καλύτερες ευκαιρίες δίχως ωστόσο να βρει δίχτυα.

 

Στο 36′, Γιουμπιτάνα και Άλεξιτς συνδυάστηκαν από τα δεξιά με το σουτ του Σέρβου επιθετκού να φεύγει άουτ και το ημίχρονο να κλείνει όλα μηδέν και δύο λεπτά αργότερα απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά η ΑΕΛ με το σουτ του Νίνο να σταματά στο δοκάρι του Παλαβράκη.

Ο Γηραιός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο με τον Χειρίτραντα στο 48′ να κάνει ωραία κίνηση και σουτ όμως ο Σουλούκος μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Στο 59′ ήρθε η στιγμή για να προηγηθεί καθώς ο Πανάγου έκανε γύρισμα από τα δεξιά και ο Γιουμπιτάνα έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να φτάνει στον Άλεξιτς που σούταρε όμως ο Γκοτζαμανίδης έδιωξε προ γραμμής με τον Τόμας να τη στέλνει εξ επαφής στα δίχτυα του Σουλούκου για το 1-0.

 

Η επιμονή των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς και στο 80′ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Τσιριγώτη ωστόσο υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για οσφάιντ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν δραματικό κυρίως για τους Θεσσαλονικείς με τον Κούστα αρνητικό πρωταγωνιστή καθώς ο 25χρονος στράικερ ενεπλάκη σε σωρεία χαμένων ευκαιριών αδυνατώντας να βρει δίχτυα με το τελικό 1-1 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Ανδριανού.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας (54′ Κούστα), Άλεξιτς (78′ Κόκκορης), Τομάς, Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα (83′ Κουντουριώτης), Σίλβα, Πατράλης.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (66′ Μαϊδανός), Θ. Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο (83′ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου (66′ Θωμαΐδης), Όγκμποε, Νικολιάς (66′ Τσιριγώτης), Πεντρόσο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις