Για τη δεύτερη συνεχόμενη ΝΙΚΗ με Ηρακλή Λάρισας (pregame)

Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα (30/4, 14:45) η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Ηρακλή Λάρισας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για τους κυανόλευκους απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια έδρας (συμπεριλαμβανομένου του σημερινού) καθώς στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα κάνουν το ρεπό τους και θα πάρουν στα χαρτιά το τρίποντο με τον Απόλλωνα Λάρισας. Τα δύο παιχνίδια έδρας που απομένουν είναι με Αλμωπό και Πανσερραϊκό.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του και θα επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα ώστε η ομάδα να χαροποιήσει τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, με νίκη και καλό ποδόσφαιρο. Την 22μελή αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Δημητρίου, Κυριακίδης, Μέτσε, Κριμιτζάς, Μπάλλας, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Σιαφά, Μιράντα, Ροχάνο, Τζιώρας

Καίγεται για τους βαθμούς ο Ηρακλής Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά το διπλό στον Μακεδονικό (2-3) και την εντός έδρας νίκη με τη Βέροια (2-1), μετρά τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Η ομάδα της Λάρισας μετά την εντός έδρας ήττα από την συμπολίτισσα ΑΕΛ (0-3), γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου (1-0). Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Ηρακλή να αποσπά στη συνέχεια ισοπαλία (1-1) στη Ρόδο από τον Διαγόρα. Η εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ Β’, προκάλεσε παράπονα για τη διαιτησία, με τη διοίκηση της λαρισινής ΠΑΕ να αναφέρει για εκδικητικότητα κάποιων γιατί δεν ψήφισαν Μαρτσούκο στις εκλογές της SL2.

Ο Ηρακλής Λάρισας δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Χρήστος Χατζηλιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λίταινα που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’. Οι 15 ποδοσφαιριστές που είχαν χρησιμοποιηθεί κόντρα στον δικέφαλο ήταν οι εξής: Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος (85′ Μπάμης), Λίταινας, Μπόσιο (73′ Τασιούλης), Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λούκας Γκαρσία (88′ Ζαφείρης), Κέρι, Κάσας (85′ Συρεγγέλας).

Από τον Κοζάνη ο ρέφερι

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Ηρακλής Λάρισας (Κυριακή 30/4, 14:45) θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί του είναι οι Άγγελος Κολάκος (Αθηνών) και Μιχάλης Νυδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας) και παρατηρητής ο Γιάννης Κρίκης (Τρίκαλα). O 32χρονος ρέφερι έχει διευθύνει τέσσερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της SL2, ανάμεσά τους, αυτό της Νίκης με Βέροια όπου οι Βολιώτες κέρδισαν 2-0.

Τα εισιτήρια

𝚻𝚰𝚳𝚬𝚺 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴 𝚨𝚪𝛀𝚴𝚨

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ
Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ
Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ
Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

𝚨𝚪𝚶𝚸𝚨 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική καθοδήγηση των ανθρώπων της ομάδας μας.

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείς 2022-2023.

Toνίζεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις