Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Ο εκπρόσωπος των επενδυτών που έχει υπογράψει συμφωνητικό για να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, συνηθίζει να παρακολουθεί παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, όταν βρίσκεται στον Βόλο.

Χθες, Σάββατο, παρακολούθησε το ματς του Θησέα με τον Μαγνησιακό, στο γήπεδο του Σαρακηνού. Εκεί έγινε αντιληπτός από φίλαθλο του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος του επιτέθηκε φραστικά ενώ λίγο έλειψε να πέσουν και “ψιλές”. Η έντονη αντιπαράθεση έληξε με την παρέμβαση ψυχραιμότερων. Ένας εξ αυτών ήταν ο συνεργάτης του κ. Παπαδόπουλου που εργάζεται πλέον στον Βόλο και χρησιμοποιεί αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει ο Ερασιτέχνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο κ. Παπαδόπουλος είχε μία συνάντηση με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού όπου ανέφερε ονόματα που κατά την άποψή του δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του συλλόγου. Ανάμεσα στα ονόματα ήταν και αυτού του φιλάθλου ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά στον Ερασιτέχνη. Έτσι, όταν ο συγκεκριμένος φίλαθλος συνάντησε τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο γήπεδο του Σαρακηνού, του επιτέθηκε φραστικά, λέγοντάς του χαρακτηριστικά να μην ξαναπιάσει το όνομά του, στο στόμα του.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες κράτησαν τις αποστάσεις τους, χωρίς να συμβεί κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις