Με ήττα αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Ολυμπιακός Βόλου

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση του 2ου ομίλου. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης που με τη νίκη του εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Το τέρμα που έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, πέτυχε ο Αγαθαγγελίδης στο 7ο λεπτό

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, χωρίς ο Ολυμπιακός να μπορεί να δημιουργήσει ούτε μία αξιόλογη φάση μπροστά από το τέρμα του Σακαλίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ, ήταν ασύνδετοι, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν μακριά από την περιοχή τους, τους παίκτες του Ολυμπιακού και ευτύχησαν να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έπαιξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την παραμονή του στη Γ’ Εθνική και ήθελε μόνο νίκη για να είναι σίγουρος πως θα αγωνιζόταν και τη νέα χρονιά στην κατηγορία. Η ομάδα από το Κιλκίς δεν έθελξε με την απόδοσή της, ωστόσο, ήταν σαφώς πιο επικίνδυνη και είχε μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη.

Στη πρώτη καλή στιγμή στο ματς, στο 7’, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης άνοιξε το σκορ. Μετά από βαθιά μπαλιά στην άμυνα του Ολυμπιακού ο Αγαθαγγελίδης με απευθείας σουτ και πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κωνσταντίνου, γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Στη συνέχεια το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ο Ολυμπιακός να μπορεί να βγάλει αντίδραση. Είναι χαρακτηριστικό, πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ούτε μια τελική στην εστία του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα πρόσεχε τα μετόπισθεν και έψαχνε το δεύτερο γκολ στην επίθεση. Στο 12’ ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά. Ο Χατζηασλανίδης μέσα από την περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ, ο Κωνσταντίνου απέκρουσε, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους, με τον Αγαθογγελίδη να κάνει του σουτ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση άξια λόγου, με τον Πετσιμέρη να κάνει μία αλλαγή στο 26’, βγάζοντας από το ματς τον Σκύφτα, με τον Σιουμουρέκη να περνά στη θέση του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δύο αλλαγές. Στις θέσεις των Ντινόπουλου και Γιαρλελή πέρασαν οι Σταμπουλής και Κατσαγεωργίου. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός στην επίθεση και στο 54’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Ο Κατσαγεωργίου με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο εξω από το δεξί δοκάρι του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στην πρώτη μεγάλη φάση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.

Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο 59’. Μετά από γύρισμα του Θεοδωρόπουλου από τα αριστερά, ο Σταμπουλής μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχασε σημαντική ευκαιρία για να φτάσει στο 0-2 στο 62’. Ο Χατζηασλανίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κωνσταντίνου να αποκρούει σωτήρια.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64’ ο Κατσαγεωργίου έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα από την΄περιοχή, καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να σουτάρει, για να χαθεί η ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός επιθετικά, με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να έχουν μία τελική προσπάθεια στο 82’. Ο Τσολακίδης απέφυγε τον Σιουμουρέκη έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει αδύναμα στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης (66’ Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος, Σκύφτας (26’ Σιουμουρέκης), Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Γιαρλέλης (46’ Κατσαγεωργίου), Ντινόπουλος (46’ Σταμπουλής).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Ιωαννίδης (54’ Ευθυμιάδης), Μαυροκεφαλίδης, Ματενζίδης, Μέτκαρης (54’ Ρούστεμ), Χατζηασλανίδης (83’ Παπαδόπουλος), Αγαθογγελίδης (73’ Αποστολίδης), Τσολακίδης, Κόλα, Παυλίδης, Χατζηλιάδης

Διαιτητές: Καπρέτσος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κουντουράς, Κακλίδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Παπαϊωάννου-Αγαθογγελίδης, Χατζηλιάδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις