Καταγγελίες για στημένους αγώνες από τον Μαρτίνη – Τι λέει για τον Μαρτσούκο

Καταγγελίες, για “στημένους” αγώνες έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας της Ρόδου Αντώνης Μαρτίνης στην ραδιοφωνική εκπομπή Sportstalk, ενώ δήλωσε έτοιμος να καταθέσει στον εισαγγελέα!

Ο κ. Μαρτίνης μίλησε για χρηματισμό 50.000 ευρώ στο παιχνίδι Γ’ Εθνικής Ερμιονίδα – Αιολικός, που έληξε 0 – 4, υποστήριξε ότι, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού όλοι γνώριζαν το αποτέλεσμα, ενω μίλησε και για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανγυθεατικό, που – όπως είπε – παρότι έχει υποβιβαστεί μαθηματικά νίκησε με 2-1 την Ρόδο.

Κατηγόρησε τους διαιτητές του αγώνα, ενώ μίλησε για εμπλοκή του προέδρου της Superleague2 Πέτρου Μαρτσούκου και του προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργου Πρασσά υπέρ του Πανγυθεατικού.

Ανέφερε επίσης ότι, υπήρξε μεθόδευση γιατί κάποιοι δεν θέλουν να πάρει την άνοδο όχι, η Ρόδος αλλά ο Αιολικός.

Οι “Δικογραφίες” και το goalpost.gr δεν υιοθετούν τις καταγγελίες Μαρτίνη.

Δημοσιεύουν ωστόσο ολόκληρη τη συνέντευξη του Προέδρου της ομάδας της Ρόδου, που περιλαμβάνεται σε ηχητικό ραδιοφωνικής εκπομπή του Sportstalk.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλημέρα απο την πανέμορφη Ρόδο μας. Το Ελαφονήσι! Ετσι δεν την έλεγαν τη Ρόδο παλιότερα?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Ναι. Που την πλήξατε περίεργα όλοι μαζί οι Πελοποννήσιοι

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Eχουμε πολλά παράπονα. Οι της Ρόδου Πρόεδρε, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας της Ρόδου με το Γύθειο, ανάμεσα στον Πανγυθεατικό και την ομάδα της Ρόδου, με 2 – 1 τελικό αποτέλεσμα των γηπεδούχων, μιά απρόσμενη ήττα για τα ΕΛΑΦΙΑ και πολλά τα παράπονα από τον Πρόεδρο της ομάδας τον Τόνη Μαρτίνη. Τι έγινε εκεί Πρόεδρε, τι συνέβη?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Aυτο, το οποίο μπορώ να πω έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ότι, και ο διαιτητής έπαιξε εναντίον της Ρόδου, δίνοντας ένα οφ σαιντ για γκολ κι ένα πέναλτυ ανύπαρκτο και για το ότι, όλος ο κόσμος, ήταν η μοναδική ομάδα η μοναδική έδρα, στην οποία αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα, ένα περιβάλλον εχθρικό, ένα περιβάλλον απίστευτο, που δεν το είχα συναντήσει, ούτε μέσα στον Πανιώνιο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι συνέβη, γιατί το λέτε αυτό?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Eξωπαράγοντες, οι οποίοι μπήκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ή πριν από τον αγώνα και προσπάθησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, το οποίο το κατάφεραν. Αυτό βέβαια δεν οφείλεται σε αυτούς, οφείλεται στη βλακεία των δικών μας των ποδοσφαιριστών, που ξαφνικά κατάλαβαν ότι, ήταν όλα στημένα και φοβήθηκαν. Οταν ένας ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται ότι, είναι όλα εχθρικά απέναντι του, ε, σίγουρα δεν έχει και την καλύτερη αντιμετώπιση ενός αγώνα. Αυτό έγινε!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εντάξει τώρα. Μιλάμε για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι επαγγελματίες. Πρέπει να είναι συνηθισμένα τα παιδιά αυτά

MΑΡΤΙΝΗΣ: Επαγγελματίες, όσο και να είναι και ο επαγγελματίας όταν βλέπει να είναι η διαιτησία απεναντι του, να είναι όλοι οι άνθρωποι του Γυθείου απέναντι, που να βλέπουν ότι, το άλλο αποτέλεσμα, το καραστημένο αποτέλεσμα, που ακόμη εισαγγελέας δεν μπήκε να εξετάσει είχε έρθει 4 – 0, 0 – 4!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πραγματικά περίεργο αποτέλεσμα Πρόεδρε αυτό. Πραγματικά πολύ περίεργο αποτέλεσμα

MΑΡΤΙΝΗΣ: Ναι. Των 50.000 ευρω. Και το λεω επίσημα και επώνυμα. Και να με καλέσει ο εισαγγελέας, να του πω κι άλλα. Ναι ήταν ένα αποτέλεσμα, που σηκώσαν τα χέρια ψηλά. Κι ανοίξαν τα ποδαράκια τους κι έφαγαν 4 γκολ. Οταν ο Πρόεδρος του Αιολικού είχε μιά βδομάδα στην Πελοπόννησο καικυκλοφορούσε με τον κάθε Τσιριμπή και τον κάθε ανώνυμο και επώνυμο παράγοντα της Πελοποννήσου, έπρεπε να είχε μπει ο εισαγγελέας στη μέση και να δει τι ακριβως συνέβη και τι ακριβώς θα συνέβαινε. Γιατί εμείς γνωρίζαμε το αποτέλεσμα, πριν αρχίσει ο αγώνας. Είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε το αποτέλεσμα ότι, θα ήταν 0 – 4?

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Eχετε κάνει κάποια επίσημη καταγγελία σαν Ρόδος, για το συγκεκριμένο παιχνίδι?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Oχι. Εγω δεν θα κάνω καμμία επίσημη. Εγω τα λέω και όποιος θέλει, ας με καλέσει να τα πω κι επίσημα κι επώνυμα και όπως θέλει. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό, που έγινε

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι πολύ σοβαρά πράγματα αυτά, που μας λέτε. Μάς λέτε ότι ο Αιολικός χρημάτισε την ομάδα της Ερμιονίδας, με το ποσόν των 50.000 ευρω?

MΑΡΤΙΝΗΣ: To λέω και το λέω με κάθε επισημότητα και σοβαρότητα και επισημότητα των λεγομένων μου. Και βεβαίως πρέπει να έδωσε άλλα τόσα, ή αν ήταν μείον 20 από τα 50, που έδωσαν στο Γύθειο, για να κερδίσουν τη Ρόδο. Και είδαμε παιδάκια, να χοροπηδάνε στην κυριολεξία και να παίζουν ποδόσφαιρο, λες και θα παίρνανε το πρωτάθλημα. Δικαίωμα τους ήταν και δεν μπορώ να το κρίνω γιατί χάσαμε. Ομως δεν είναι δυνατόν να ακούω ότι, ήαν παρόντες – απόντες, για την ήττα της Ρόδου. Ηταν εκεί ο Μπαρτσιούκος, ήταν εκεί ο Πρασάς, ήταν εκεί άλλοι παράγοντες, που προσπαθούσαν να κάνουν αυτό, που δεν κατάλαβα τελικά πως έγινε

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο Πρασάς, ο Πρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας ήταν στην Αμερική. Ηταν στο γήπεδο ο Πρασάς?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Mε τα λεφτά του ήταν στο Γύθειο μάλλον

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λέτε λοιπόν ότι, έχει εμπλακεί και ο Πρόεδρος της Καλαμάτας στο συγκεκριμένο παιχνίδι?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Λέω ότι, έχει εμπλακεί. Ναι

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ξέρετε με ποιόν τρόπο? Μπορείτε να μας πείτε?

MΑΡΤΙΝΗΣ: O τρόπος είναι πασιφανής. Δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις. Ο Πρασσάς από την Αμερική, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο, από το να κάνει μιά ενέργεια. Αυτή την ενέργεια έκανε από ότι, καταλαβαίνουμε όλοι

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εγώ ξέρω ότι, έχετε φιλικές σχέσεις

MΑΡΤΙΝΗΣ: Ετσι νόμιζα κι εγω

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί να ενεργήσει έτσι, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτας?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Δεν ξέρω. Δεν γουστάρουν τη Ρόδο. Δεν γουστάρουν εμενα? Προφανώς. Ο Πρασσάς μέχρι τώρα ήτανε φίλος μου. Πως ξαφνικά πήγε απέναντι και πήγε κι έκανε ό,τι έκανε, είναι κι αυτό μέσα σε αυτά, που κάθομαι και σκεπτομαι και λέω γιατί. Τι συνέβη?

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Tι συνέβη δηλαδή?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Κύριε Γιαννάκη, αντιλαμβάνεστε τι έκανε. Αυτό, που έκανε ήταν να βοηθήσει με κάποιο τρόπο το Γύθειο. Και ήταν αυτός ο Κολοκοτρώνης, Κολοκοτρώνη τον λέμε..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παράγοντας του Γυθείου

MΑΡΤΙΝΗΣ: Απίστευτος παράγοντας. Ο οποίος καθ΄όλη την εβδομάδα έταζε στη Ρόδο λαγούς και πετραχήλια και αυτό είναι καταγγελία και φαίνεται ότι, από την άλλη πλευρά πήρε περισσότερα, γιατί μπήκανε και ο Οργανισμος Ηνωμένων Εθνών, μέσω του κ. Πρασά

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αρα μα λέτε ότι, ο παράγοντας του Πανγυθεατικού ο κ. Κολοκοτρώνης, είχε τάξει στη Ρόδο μιά εύκολη πρόσβαση στο παιχνίδι, θα έλεγα

MΑΡΤΙΝΗΣ: Δεν είχε τάξει μία εύκολη πρόσβαση. Είχε πει ότι, θέλω αυτό και να είναι όλα καλα κι όλα ωραία.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας ειχε πει και νούμερο?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Eν πάσει περιπτώσει αυτό που σας λέω και που θα σας πω είναι το πιό σημαντικό ότι, μου είπε, ενω είχαμε έρθει στο Γύθειο από το προηγούμενο βράδυ, να βρεθούμε, τον πηρα τηλέφωνο πολύ φιλικά, να βρεθούμε να πιούμε ένα ποτό, να πιούμε ένα καφέ, να φάμε και ο κύριος “Ναι έρχομαι”. Κι ακόμη να έρθει. Και βέβαια αυτό, μου έβαλε την υποψία. Και όταν τον βρήκα κάπου εκεί στην παραλία, “Ρε τι έγινε?” του λέω, μου λέει “Ασε να τα πούμε στο γήπεδο 2 η ώρα”. Στο γήπεδο αυτό, που έγινε είναι να του λέω “τι κάνουμε τι έγινε?” και να γυρίζει, μην πω τι και να φεύγει..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο κ. Τσιριμπής, που αναφέρατε προηγουμένως, έκανε κάποιες δηλώσεις σε ένα άλλο Μέσον και ήταν και έντονος, λέγοντας “Τι θέλατε να γίνει δηλαδή? Να κάτσει το Γύθειο να χάσει?”. Δεν ασχολούμαι με τον κύριο. Θα χάσω και το σάλιο μου, να μιλήσω για τον κ. Τσιριμπή. Η πορεία του καθενός είναι συγκεκριμένη και τη γνωρίζει όλος ο κόσμος.

MΑΡΤΙΝΗΣ: Δεν ασχολούμαι με τον κύριο. Θα χάσω και το σάλιο μου, να μιλήσω για τον κ. Τσιριμπή. Η πορεία του καθενός είναι συγκεκριμένη και τη γνωρίζει όλος ο κόσμος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οπότε το παιχνίδι της ανόδου χάθηκε, γιά τα ελάφια. Ποιά είναι τα σχέδια της ομάδας, για το μέλλον? Τι θα γίνει από΄δω και πέρα?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Θα δούμε. Εχει αύριο έναν αγώνα Αιολικός – Πανιώνιος και ελπίζω, όπως ακούγεται, να παίξουν για την ιστορία τους. Εμείς έχουμε ρίξει λευκή πετσέτα και ευτυχώς, που και η Μύκονος το αντελήφθη και δεν έρχεται να παίξει αύριο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι επικαλέστηκε κάποιους αστείους λόγους η ομάδα της Μυκόνου.

MΑΡΤΙΝΗΣ: Μέχρι αυτό θέλανε να πουνε το έφτιαξε η ομάδα της Ρόδου. Η Ρόδος ποτέ δεν έφτιαξε αγώνα. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Η Ρόδος έπαιξε με ολους απέναντι. Κι εμείς μόνοι μας. Εμείς με τους ποδοσφαιριστές και με πέντε ανθρώπους στη διοίκηση.Ολοι ο υπόλοιποι είχαν βαλθεί, να μας κάνουν τη ζημιά. Ας πούμε ότι, μας την έκαναν τη ζημιά. θα μας βρουν μπροστά τους όλοι αυτοί. θα μας βρουν μπροστά τοςυς.Κυριολεκτικά το λεω. Και οι Κολοκοτρώνηδες και οι Τσιριμπήδες και οι Πρασσάδες και οι Κολοκοτρώνηδες οι άλλοι από΄κει και όλοι αυτοί, που έκαναν ό,τι έκαναν στη Ρόδο φέτος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οι Γέροι του Μωριά, όπως χαρακτηριστικά γράψατε στην ανακοίνωση της Ρόδου.

MΑΡΤΙΝΗΣ: Δυστυχώς αυτό, που έγινε στην Πελοπόνησσο φέτος, δεν το περίμενε κανένας. Και ειδικά στον αγώνα με το Γύθειο. Γιατί? Γιατί απλούστατα εμείς, ψυχολογικά είμασταν ανέτοιμοι και δυστυχώς έγινε ό,τι έγινε στον αγώνα Ερμιονίδα – Αιολικός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Αυτή η κατάσταση, που περιγράφετε στην Γ Εθνική κατηγορία και γενικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, μπορεί να αλλάξει καποτε Πρόεδρε?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Τι να πω τώρα? Eάν υπάρχει Διαιτησία σοβαρή, εάν υπάρχει η ΕΠΟ, να βλέπει τα πράγματα όπως πρέπει, νομίζω πως ναι υπάρχει ελπίδα! Αλλά δυστυχώς πλήττονται ομάδες, θίγονται υπολήψεις, χωρίς να υπάρχει λόγος και ουσία. Και επειδή δυστυχώς η Ρόδος έχασε από το Γύθειο, με αυτό το 1 – 1, δεν θέλω να πω περισσότερα, εννοώ για τους αγώνες και την αγωνιστική εικόνα των ομάδων, γιατί όλα μπορείς να τα περιμένεις και όλα τα βρεις μπροστά σου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς σήμερα κάνατε κάποιες πολύ σοβαρές καταγγελίες

MΑΡΤΙΝΗΣ: Στο δικό σας Μέσον επέλεξα να κάνω αυτές. Γιατί στο προηγούμενο, που μου ζήτησαν να μιλήσω από την Πελοπόνησσο, δεν θα μπορούσα να βγω με τον κ. Τσιριμπή.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καταλαβαίνω. Το νέο Πρόεδρο της SL2 τον κ.Μαρτσούκο…

MΑΡΤΙΝΗΣ: Να τον χαίρονται. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που μας έκανε ό,τι μας έκανε στην SL2. Eπί μία ολόκληρη χρονιά να κυνηγάει τη Ρόδο, λες και η Ρόδος του είχε κάνει τη ζημιά και τελικά αποδείχτηκε ότι, είναι ένας Πρόεδρος, που παίζει η ομάδα του στο Γ Τοπικό νομίζω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στο Α Τοπικό. Αλλά νομίζω έχει φύγει από την ομάδα.

MΑΡΤΙΝΗΣ: Καλά, πως είναι Πρόεδρος στην SL2?

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επικαλέστηκε ότι, ήταν στο Αχαρναικό και κάποιο φεγγάρι είχε περάσει και από τον Απόλλωνα Πόντου
Εγώ ξέρω ότι, ο κ. Μαρτσούκος μπήκε στο ποδόσφαιρο μέσω του Αστέρα Βλαχιώτη

MΑΡΤΙΝΗΣ: Ολοι αυτο γνωρίζουν. Οσο για τις άλλες ομάδες, που μου αναφέρατε, είναι κι αυτές χαρακτηριστικές. Επομένως ο κ. Μαρτσούκος είναι ο άνθρωπος, που του αρέσουνε τα τσαλίμια και οι πονηράδες. Δεν θα του περάσει όμως. Αυτό δεν ήθελε. Να είναι ο Μαρτίνης και να του τα λέει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα παραμείνετε στην ομάδα της Ρόδου κ. Μαρτίνη?

MΑΡΤΙΝΗΣ: Η ομάδα της Ρόδου είναι ιδέα! Δεν είναι για να βγάζει κάποιος λεφτά, ούτε να στοιχηματίζει, ούτε να αγοράζει και να πουλάει, που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Θα δούμε. Δεν είμαι ακόμη σίγουρος τι θα κάνω. Αλλά σας λέω ότι, μόνο για την ιδέα, ένας χρόνος ακόμη , για να τους βγάλω το μάτι του Μαρτσούκου και του όποιου Μαρτσούκου, μπορεί και να μείνω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πρόεδρε εύχομαι τα καλύτερα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ, που είσασταν κοντά μας απόψε από το σμαραγδένιο νησί. Ο,τι καλύτερο σε σας και στην ομάδα της Ρόδου.

MΑΡΤΙΝΗΣ: Νομίζω ότι, πήρατε αυτά που θέλατε, γιατί κι εγω δημοσιογράφος είμαι και ξέρω. Πήρατε ό,τι περισσότερο μπορούσατε να πάρετε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να είστε καλά κ. Μαρτίνη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις