Μόνο με νίκη επί του Α.Ο. Σελλάνων ελπίζει ο Ηρακλής Β.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή (22/5) συνάντηση ανάμεσα στον Α.Ο. Σελλάνων και τον Ηρακλή Βόλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Προαστίο στη Καρδίτσα για την 3η μέρα του 6ου ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Καρδίτσας και Θεσσαλίας δεν έχουν γευτεί τη χαρά…

…της νίκης σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και γι’ αυτό αναμένεται να τα δώσουν όλα για το «τρίποντο».
Ο Α.Ο. Σελλάνων ξεκίνησε με ήττα 2-1 από τον Απόλλωνα στη Λάρισα, σε ματς που μέχρι το 87ο λεπτό το σκορ ήταν 1-1. Πάντως, την περασμένη Τετάρτη οι Καρδιτσιώτες πήραν ένα πόντο, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο του Προαστίου με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής.
Από πλευράς Ηρακλή αμφίβολη θεωρείται σήμερα η συμμετοχή του Φέζο που χτύπησε στο ματς της περασμένης Τετάρτης με τον Απόλλωνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Ντούρο που εξέτισε την ποινή του.
Στη διάθεση του τεχνικού Γιάννη Φασουράκη θα είναι οι: Πολυμέρου, Ανατολής, Ασλάνογλου, Βουρδάκης, Γκάγκας, Ζαρίφης, Θάνος, Κοντοβάς, Μόσιος, Μοράλες, Μόκιας, Νούσιας, Ντούρο, Σοροβόλας, Σουλιώτης, Τσελεπής, Τζήμας, Τζιόλας, Τσουκάλης, Σινάνης και ίσως ο Φέζο.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει οριστεί ο κ. Ευάγγελος Γρατσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Λεωνίδα και Κωνσταντίνο Σταφυλά της ΕΠΣ Τρικάλων. Το ρόλο του παρατηρητή διαιτησίας θα έχει ο κ. Κωνσταντίνος Δάλλας που ανήκει στην ΕΠΣ Ηπείρου.

Το σημερινό πρόγραμμα
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, θα γίνουν σήμερα στις 17.00 οι εξής συναντήσεις:
Α.Ο. Σελλάνων-Ηρακλής Β.
Διαγόρας Σεβ.-Απόλλων Λ.

Η βαθμολογία
(2η αγωνιστική)
1. Απόλλων 5-2 6
2. Διαγόρας 4-2 4
3. Α.Ο. Σελλάνων 2-3 1
4. Ηρακλής 2-6 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις