Κίνδυνος από UEFA για Πανιώνιο και ακόμη μια ομάδα


Μοιράσου το άρθρο

Φύλλο και φτερό αναμένεται να κάνει τον φάκελο αδειοδότησης του Πανιωνίου η UEFA. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου πήρε την απόφαση να τον τσεκάρει, ύστερα και από την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα που επιδιώκει να πάρει τη θέση των «κυανέρυθρων» στην Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται…

…ότι στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης άναψε… πράσινο φως η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ανατρέποντας την πρωτόδικη απόφαση.
Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», στελέχη της εξειδικευμένης εταιρείας (πχ Deloitte ή Pricewater) που συνεργάζεται με την UEFA θα τσεκάρουν τα στοιχεία, πάνω στα οποία στηρίχτηκε η δευτεροβάθμια επιτροπή της αδειοδότησης της ελληνικής ομοσπονδίας.
Με τους ελεγκτές θα συνεργαστεί ο Γιώργος Δημητρίου (διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ), ο οποίος δεν μπορεί να εκφράσει άποψη και το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει ό,τι στοιχεία του ζητηθούν, διευκολύνοντας το έργο τους. Πάντως η απόφαση θα ανακοινωθεί (ύστερα από αίτημα της Super League) μετά το τέλος των play off προκειμένου να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επιπλέον, υπάρχει η φήμη ότι θα εξεταστεί ο φάκελος ακόμη ενός συλλόγου της Super League και είναι πιθανό να έχει γίνει κι άλλη καταγγελία, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποια παραπάνω πληροφορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις