Χωρίς τέσσερις βασικούς ο Βόλος αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση, όπως και τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του προγράμματος, θα αρχίσει στις 8 μ.μ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν στον Βόλο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο ο Χρήστος Σιέλης. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση και όπως είναι φυσικό δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, ενώ θα χάσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό και ΑΕΚ στην “ΟPAP Arena”.
Διάστρεμμα στην προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπέστη ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ χάνει και το ματς με τον Άρη.
Τραυματίας είναι και ο Μίκαελ Τσιρίνος, ο οποίος έχει αιμάτωμα στον αστράγαλο και έμεινε εκτός αποστολής.
Ως γνωστόν, ο Ζαν Μπαριέντος αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε (υπέστη αυτόματο πνευμονοθώρακα) με τον Ουρουγουανό να χάνει και τα τρία τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο Βόλος έχοντας αποσπάσει έναν βαθμό στις επτά αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί στα πλέι οφ έχει χάσει τις όποιες ελπίδες είχε για ευρωπαϊκή έξοδο, με το εισιτήριο να το παίρνει ο Άρης. Στόχος στο σημερινό παιχνίδι για τους “κυανέρυθρους” είναι να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και αξιόλογο αντίπαλο. Θυμίζουμε, ότι στο πρόσφατο παιχνίδι που έγινε στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, ο Άρης είχε επικρατήσει με 3-0.
Ο Κώστας Μπράτσος θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι τους εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Αυγερινός, Άλχο, Τάχατος, Σι, Οικονομόπουλος, Λούνα, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Μεταξάς, Γκάγκι, Κάτσε, Τσοκάνης, Πιρές, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Καρτάλης. Εκ των πραγμάτων ο Βολιώτης τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, λόγω των απουσιών που έχει η ομάδα.

Ο Άρης
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το παιχνίδι με τον Βόλο. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Καμαρά και ο τραυματίας Μπράμπετς.

Διαιτητής ο Τσαγκαράκης
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανιών. Βοηθοί θα είναι οι Βασίλης Νικολακάκης (ΕΠΣ Λασιθίου) και Γιώργος Στεφανής (ΕΠΣ Καρδίτσας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Στο VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μανώλης Ταπατζάς από την Θράκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις