Νέα πρόταση Ευγενίου σε Τομ Παπαδόπουλο και Κούγια

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον πιθανά, για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Ηρακλής. Με δεδομένο ότι ο Στράτος Ευγενίου εκτιμά ότι δεν μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση η διοίκηση της ΠΑΕ από την τριανδρία με την συμμετοχή και των κ.κ. Τομ Παπαδόπουλου και Αλέξη Κούγια, διαφοροποίησε την πρόταση του.

Σε συνάντηση που είχε με τον ομογενή επιχειρηματία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, του έκανε γνωστό ότι θέλει να αποχωρήσει και του πρότεινε να αγοράσουν τις μετοχές της ΠΑΕ από 50% με τον Αλέξη Κούγια. Στην πρόταση αυτή υπήρξε χθες αντιπρόταση από την πλευρά των Παπαδόπουλου και Κούγια με deadline σήμερα το βράδυ.

Αν ο κ. Ευγενίου δεν απαντήσει στην πρόταση αυτή παύει να ισχύει. Τι αναφέρει η πρόταση; Να καταβληθεί το τίμημα με δόσεις σε βάθος τετραετίας, αφού υπάρχει μία προκαταβολή τον Ιούλιο 150.000 ευρώ. Το τίμημα για το 100% των μετοχών ορίσθηκε στις 900.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο κ. Ευγενίου συζητάει και με υποψήφιο άλλον αγοραστή ο οποίος έχει καλύτερη οικονομική πρόταση, αλλά και στον τρόπο εξόφλησης του τιμήματος. Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε κάθε περίπτωση σήμερα.
metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις