ΕΠΟ: «Συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού»!

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ, που κάνει λόγο για “συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού”, αφήνοντας αιχμές για τη στάση των φορέων της Λάρισας.

To… αλαλούμ με την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου συνεχίζεται, αφού και η περίπτωση του AEL FC Arena φαίνεται να “ναυαγεί”. Η ΕΠΟ κάνει λόγο μάλιστα για τεχνητά εμπόδια και διαμυνύει πως: «Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις