Αγκαλιά με την άνοδο ο Πανσερραϊκός – Ισοπαλία στη Λάρισα (video)

Αντίστροφα για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 13 χρόνια μετρά ο Πανσερραϊκός που έμεινε σε λευκή ισοπαλία με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ διατηρώντας προβάδισμα 11 βαθμών από τους «βυσσινί».

Σε μία θερμή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των γηπεδούχων, το σύνολο του Παναγιώτη Γκουτσίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 2′ με το πλασέ του Όγκμποε από καλή θέση να φεύγει εκτός εστίας. Στο 27′ οι «βυσσινί» απώλεσαν νέα σημαντική φάση όταν ο Όγκμποε πάσαρε με ωραίο τακουνάκι στον Τσιριγώτη με τον τελευταίο να φεύγει απέναντι στον Κατσίκα βάζοντάς του στοπ του Κατσίκα.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (56′ Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77′ Τσιριγώτης), Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (56′ Νίνο).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41′ λ.τ Παπάζογλου), Ζέρης (46′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (88′ Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις