Παπαϊωάννου: «Δύσκολος, έως ακατόρθωτος ο τελικός του Κυπέλλου στη Λαμία»

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, σχολιάζει αποκλειστικά στο SDNA την προοπτική να τελειώσει το σίριαλ του Κυπέλλου με την διεξαγωγή του τελικού (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ) στην πόλη της Φθιώτιδας.

Εδώ ο τελικός, εκεί ο τελικός, πού θα γίνει (πολυθρύλητος) τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας;

Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να εμπνευστεί το σίριαλ που βρίσκεται εν εξελίξει με επίκεντρο την πόλη και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το φετινό τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Έπειτα απ’ το «κάψιμο» (και) της υποψηφιότητας της «AEL FC ARENA» στη Λάρισα, στο τραπέζι πέφτει μεταξύ άλλων και το γήπεδο της Λαμίας («Αθανάσιος Διάκος»).

Το SDNA επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας και υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος εξέφρασε τις προσωπικές του ενστάσεις για τη διεξαγωγή του τελικού στην πόλη της Φθιώτιδας.

«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι το γήπεδο ανήκει στο Δήμο και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει επικοινωνήσει με την ΠΑΕ Λαμία. Συνεπώς η ενημέρωσή μας προέρχεται απ’ όσα διαβάζουμε κι εμείς μέσω των media.

Προσωπικά θα ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε τον τελικό στην πόλη μας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρώ πως πρακτικά είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να συμβεί με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

Το γήπεδο έχει μικρή χωρητικότητα δεν είναι όπως το “AEL FC Arena” ή το Πανθεσσαλικό, ενώ βρίσκεται μέσα στην πόλη, με ό,τι κινδύνους ασφαλώς εγκυμονούν όλα αυτά.

Ασφαλώς πάντως ο πρώτος λόγος ανήκει στην αστυνομία και στον Δήμο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις