Μπράτσος: «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση παρά τα προβλήματα»

Ο Βόλος ηττήθηκε με 4-2 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη παρότι πάλεψε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Κώστας Μπράτσος στάθηκε σε αυτή την προσπάθεια και έδειξε ικανοποιημένος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του.

«Σίγουρα η προσπάθεια έγινε. Eίμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών παρά τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο, είμασταν απειλητικοί είχαμε ρυθμό και αυτό φάνηκε.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεσή του. Αλλά στην επανάληψη ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό που κρατάω είναι τα ψυχικά αποθέματα που δείξαμε στο παιχνίδι αλλά και την προσπάθεια των παικτών».

Ο προπονητής του Βόλου αναφέρθηκε και στους λόγους της διαχείρισης υλικού που κάνει στα πλέι οφ ενώ σε ερώτηση για το δικό του μέλλον στην τεχνική ηγεσία του Βόλου υποστήριξε ότι θα απαντήσει η διοίκηση της ομάδας.
«Είναι ένα ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει η διοίκηση της ομάδας», είπε ο Κώστας Μπράτσος και συμπλήρωσε σχετικά. «Βλέπετε ότι βάζουμε παιδιά τα οποία δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της σεζόν. Ο λόγος είναι η αξιολόγηση που πρέπει να γίνει καθώς ο προπονητής πρέπει να παραδώσει την έκθεση στη διοίκηση».

Σχετικά με το παιχνίδι απάντησε ότι… «ήταν ανοιχτό παιχνίδι. Η ομάδα του Βόλου ήρθε για να παίξει έστω κι αν είχαν κριθεί όλα. Δώσαμε και χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Έγινε ένα ευχάριστο παιχνίδι για τους θεατές. Θα κρατήσουμε κάποια θετικά στοιχεία όπως το ότι ήμασταν τολμηροί με την μπάλα στα πόδια. Θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε πράγματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις