Στούπας: Να ξυπνήσουμε τον κόσμο!

Ο Γιώργος Στούπας αρχικά αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις που υπάρχουν και πρέπει να αξιοποιηθούν αναφέροντας συχνά τις έννοιες τοπική συνείδηση και αφύπνιση: «Υπάρχει μέλλον και προοπτική, το θέμα είναι πως ξυπνάς το κόσμο. Χρειάζεται τοπική συνείδηση και αφύπνιση. Να είσαι περήφανος για το τόπο σου και να πιστεύεις ότι μπορείς να πας. Η Χαλκίδα για τους έξω είναι πολύ σημαντικό μέγεθος. Στην Αθήνα μου έλεγαν μπράβο γι’ αυτό που κάνατε. Δεν υστερούμε σε τίποτα από τη Λαμία και τα Τρίκαλα».

Για τον τρόπο επίτευξης του σχεδίου ο Ευβοιώτης παράγοντας έφερε τον κόσμο σε πρώτο πλάνο, ξεκαθαρίζοντας ότι χωρίς στήριξη δεν υπάρχει και συνέχεια: «Εάν η πόλη δεν θέλει δεν έχει και νόημα. Εάν από μια πόλη 100000 δεν μπορούμε να έχουμε 2000 κόσμο στο γήπεδο αποτύχαμε. Βέβαια είναι και τι δίνεις στο κόσμο. Είμαστε διατεθειμένοι να το πολεμήσουμε προς το παρόν. Θέλουμε ο κόσμος να πάρει διαρκείας, όχι από ελεημοσύνη, αλλά για να έρθει στο γήπεδο. Στο μπάσκετ πέρυσι μαζευόταν 3000 κόσμος, αλλά κάτι του έδιναν για να πάει. Η Λαμία και τα Τρίκαλα μαζεύουν 1500, 2500 ή και 4000 κόσμο. Ο Χαλκιδαίος δεν θέλει να βλέπει τη Βάρδα και έχει δίκιο, τη Λάρισα όμως θα έρθει να τη δει και να παθιαστεί. Θα προσπαθήσουμε, αλλά όχι μόνοι μας».

Σχετικά με τους κρίκους που πρέπει να αποτελούν την αλυσίδα ο Γιώργος Στούπας μίλησε για τον κόσμο, τους θεσμούς, τους φορείς και τις επιχειρήσεις, ενώ σχετικά με τα οικονομικά παρότι δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα νούμερα περιέγραψε ένα πρότζεκτ που έχει καταρτιστεί από τη διοίκηση και περιλαμβάνει 3 πυλώνες. Στα χρήματα που θα βάλει η διοίκηση, σε αυτά που αναζητήσει, και τέλος στο πως και που θα τα βρει.

Επιπλέον υπήρξε και άνοιγμα στους παράγοντες άλλων ομάδων για ένωση δυνάμεων με τη δημιουργία μιας ομάδας στη πόλη με το όνομα Χαλκίδα: «Να μην ξεχνάμε ότι μέσα από μια αναγκαστική πράξη δημιουργήθε ο ΑΟΧ. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε. Μπορεί να μην συμφωνήσουμε, αλλά θα βάλουμε ένα λιθαράκι. Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον εκεί θα οδηγηθεί«, είπε ο πρόεδρος του ΑΟΧ.

Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι υπάρχουν επαφές αλλά όχι συμφωνίες ακόμη, έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού Κώστα Καραμπά χαρακτηρίζοντας τον υπόδειγμα, ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές που είναι χρήσιμοι στην ομάδα, αλλά κυρίως οι καλοί χαρακτήρες και ότι θα γίνει αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα προετοιμάζονται για την πρώτη ομάδα. Για τους παίκτες που θα αποκτηθούν είπε ότι το κριτήριο δεν θα είναι η εντοπιότητα, αλλά η προσωπικότητα.

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών προανήγγειλε τακτική γενική συνέλευση στις αρχές Ιουλίου με άγνωστα προς το παρόν θέματα, ενώ παράλληλα θα υλοποιείται και ο σχεδιασμός δημιουργίας μιας νέας ομάδας. Για τα εισιτήρια διαρκείας ανακοίνωσε τη μείωση της τιμής τους και τη πώληση τους με δόσεις και ευκολίες, και αποκάλυψε επαφές με επιχειρηματίες για στήριξη της ομάδας. Για το γήπεδο οι εργασίες θα ξεκινήσουν, ωστόσο ζήτησε ταχύτητα για την έναρξη τους, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό στους φιλάθλους.

Χαρακτήρισε την Γ΄εθνική πηγάδι δίχως πάτο και κάλεσε όποιον θέλει να πάρει τη διοίκηση να το πράξει λέγοντας: «Δεν είμαστε γατζωμένοι στη καρέκλα.Τρέχουμε 20 ώρες τη ημέρα, αδειάσαμε τις τσέπες μας δεν θα καθίσουμε να μας βρίσουνε κιόλας».
 

Πηγή: eviagoal.blogspot

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις