Επέστρεψε στον Βόλο ο Κλέιμαν

Ο Μπόρις Κλέιμαν έχει επιστρέψει και ζει στον Βόλο, παρά τη διακοπή του συμβολαίου του από την ομάδα της Μαγνησίας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί ο Μπόρις Κλέιμαν, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ, και βρίσκεται στον Βόλο. Αν και αποτελεί παρελθόν από τους «κυανέρυθρους», ο Ισραηλινός γκολκίπερ προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του.

Βέβαια, τον βαρύνουν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης σε μπαρ στο Κολωνάκι, ωστόσο ο Κλέιμαν παραμένει στον Βόλο μέχρι τη δίκη, καθώς εκεί είναι η ζωή του.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ο ποδοσφαιριστής ζει με την οικογένειά του στον Βόλο και πηγαίνει στις ακαδημίες της ΠΑΕ συνοδεύοντας τα παιδιά του, που αθλούνται εκεί. Εξάλλου, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη, αφού έχει αγοράσει δύο σπίτια και τα μισθώνει μέσω πλατφόρμας airbnb σε επισκέπτες.

Ο 33χρονος γκολκίπερ έχει αποφασίσει, όπως αποκάλυψαν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, να κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου και της βολιώτικης ΠΑΕ για την άμεση διακοπή του συμβολαίου του, πριν υπάρξει απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα, θα κινηθεί και εναντίον όσων έκαναν δηλώσεις, παρουσιάζοντας ως δεδομένες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις