Να ξεπεράσει το σοκ και να κερδίσει τον ΠΑΟΚ Β’

Τον ΠΑΟΚ Β’ αντιμετωπίζει, σήμερα (04/5) στις 14:45, στο γήπεδο του Μακεδονικού, η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της SL2.

Οι Βολιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της βαριάς τιμωρίας από την Πειθαρχική Επιτροπή της SL2 με την οποία όχι μόνο έχασαν το παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά τους αφαιρέθηκε και ένας βαθμός.  Επίσης, οι κυανόλευκοι καλούνται να αγωνιστούν χωρίς κόσμο στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η διοίκηση θα πληρώσει ένα πολύ βαρύ πρόστιμο που έρχεται να συμπληρώσει μία ήδη κοστοβόρα αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο Πανθεσσαλικό.

Νίκη και ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστούν χωρίς βαθμολογικό άγχος αλλά με ξεκάθαρο στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει σε ψηλότερα σκαλοπάτια της κατάταξης των ομάδων.

Η αποστολή της Νίκης που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Τζιώρας, Σιαφά, Ροχάνο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μορικέλι, Σελιμάι, Αχμέντ, Κιτσάκης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Νινούα, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Πανίδης και Γκορντεζιάνι.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στράτος-Χρυσοβαλάντης Στρατούδης από την ΕΠΣ Έβρου. Πρώτη βοηθός ορίστηκε η Βασιλεία Τσικλητάρη από την Ένωση Πιερίας και δεύτερη η Δήμητρα Κοτανίδου από τη Δράμα. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Δραγούσης από το Κιλκίς. Ο κ. Στρατούδης είχε διευθύνει και τον αγώνα Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου που είχε λήξει ισόπαλος 2-2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις