Έτσι πουλάει ο Ευγενίου τον Ηρακλή

Την τελική του πρόταση προς τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής, Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλο έκανε γνωστή ο Στράτος Ευγενίου.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ απέστειλε email τόσο στον πρόεδρο του ΓΣ Φώτη Θέο όσο και στους κ.κ Κούγια και Παπαδόπουλο μέσω του δικηγόρου του Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Σε αυτό αναφέρονται οι απαιτήσεις που έχει για να παραχωρήσει το ποσοστό των μετοχών του και τον τρόπο που προτείνει έτσι ώστε να υπάρξει συμφωνία. Συγκεκριμένα:

Το αντίτιμο για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής ανέρχεται στα 1.250.000 ευρώ. Οι 150.000 ευρώ θα πρέπει να καταβληθούν έως τις 12 Μαΐου στο λογαριασμό της ΠΑΕ Ηρακλής για τις τρέχουσες ανάγκες της ομάδας.

Οι 600.000 ευρώ πρέπει να καταβληθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του κ. Ευγενίου έως τις 30 Ιουνίου και οι υπόλοιπες 500.000 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Υποχρέωση του Στράτου Ευγενίου είναι το ΑΦΜ της ΠΑΕ να είναι μηδενικό, τουτέστιν σημαίνει να μην υπάρχουν χρέη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το ποσό των χρεών θα αφαιρεθεί από το συνολικό τίμημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη για τον Στράτο Ευγενίου ως προς τις οφειλές του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα στον Μάρα, στον Κλέιτον ή όπου αλλού προκύψουν.

Τέλος μέσα στους όρους που έβαλε ο κ. Ευγενίου είναι ότι πιθανή συμφωνία με τους κ.κ Κούγια και Παπαδόπουλο θα υπάρξει ανεξαρτήτως της κατάληξης της υπόθεσης Μάρα.
Ζήτημα που όπως τόνισε σε δηλώσεις του στη Metrosport αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι, καθώς όπως είπε ο ίδιος στην αρχική, προφορική συμφωνία, των τριών ανδρών δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα. Αργότερα όμως η στάση των κ.κ Κούγια και Παπαδόπουλου διαφοροποιήθηκε και έκαναν γνωστό μέσω του εγγράφου που απέστειλαν στον κ. Ευγενίου ότι το ενδιαφέρον τους για την αγορά της ΠΑΕ υφίσταται μόνο σε περίπτωση δικαίωσης του Ηρακλή στην υπόθεση του Ρουμάνου πρώην ποδοσφαιριστή

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις