Λιποθύμησε στο δικαστήριο ο Κούγιας (video)

Δηλώσεις στις κάμερες παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δικαστική μάχη που συνεχίστηκε και σήμερα.

Ωστόσο ο ίδιος είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης το οποίο οφειλόταν όπως αποκάλυψε σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

«Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως. Αυτό δεν έχει σχέση από ότι μου είπαν οι γιατροί θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία.

Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Οφείλεται σε υπερκόπωση δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική.

Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο Μεικτό Ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά. Πριν αρχίσει δίκη της κυρίας Πισπιρίγκου έχω μια δίκη μιας κυρίας που κατηγορείται ότι πήγε να κάψει τον σύζυγό της στην διπλανή αίθουσα.

Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες για αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όλο αυτό με κούρασε παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις