Ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο (vids)

Με απίθανο γκολ του Κόστα Άλεξιτς ο ΠΟΤ Ηρακλής ισοφάρισε (1-1) λίγο πριν το φινάλε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο.

Ένα μήνα χωρίς νίκη στο Καυτανζόγλειο συμπλήρωσε ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι που απασχολούνται περισσότερο με τις διοικητικές εξελίξεις και έχουν ξεμείνει από στόχους, έμειναν στο 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής και έτσι δεν μπόρεσαν να την προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Η ΑΣΑ προηγήθηκε στο 16′ με κεφαλιά του Λαγού από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη.

 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έσωσαν τον βαθμό με έναν απίθανο τρόπο.

 

Σε γέμισμα του Γιουμπιτάνα στο 85′ ο Άλεξιτς ανατράπηκε από αμυνόμενο, όμως πέφτοντας και με πλάτη στην εστία, σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο 69′. Ο Ελιβέλτο με εκπληκτική προσπάθεια και σουτ από τα 40 μέτρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Παλαβράκη.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-1
Σκόρερ: 85′ κεφ. Άλεξιτς – 16′ κεφ. Λαγός

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου (39′ λ.τρ. Χειρίτραντας), Σιούτας, Άλεξιτς, Τομάς, Σίλβα (65′ Τότσκα), Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Πατράλης (90′ Δόρης), Κουντουριώτης (46′ Κούστα).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Κοζωρώνης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (46′ λ.τρ. Αλιατίδης), Αθανασιάδης (83′ Μπάτροβιτς), Σταμόπουλος, Λαγός, Πολίτης (74′ Κορέλας), Ελιβέλτο (83′ Γκόλιας), Γιάκος (58′ Βερνάρδος).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Ζήρδας (Δράμας), Χρυσέλης (Ξάνθης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις