Άνετα και γιορτινά η Κέρκυρα

Γιορτινή ατμόσφαιρα στην Κέρκυρα, καθώς οι Φαίακες είναι η έτερη ομάδα που μαζί με την ΑΕΛ εξασφάλισαν την άνοδό τους στη Super League. Οι παίκτες του Κισσαμικού περίμεναν στη φυσούνα παραταγμένοι τους παίκτες της Κέρκυρας και τους χειροκρότησαν καθώς έμπαιναν στο γήπεδο.

Οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, μετά από προβολή του Ανδρεόπουλου κι αφού η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ιωάννου. Μεσολαβούσης της ευκαιρίες του Μπαλντοβαλίεβ, η Κέρκυρα έφθασε και στο δεύτερο γκολ της στο 32ο λεπτό. Με εκτέλεση πέναλτι – το οποίο υποδείχθηκε μετά από χέρι του Παντελάκη – του Αλέξανδρου Κόντου.

Τα σουτ των Σαπαλίδη και Σουάνη, από πλευράς γηπεδούχων και φιλοξενούμενων αντίστοιχα, στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν βρήκαν στόχο. Ελάχιστα έξω από την εστία του Αραμπατζή, πέρασε το σουτ του Μάντζη, με τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς. η

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Σουάνης (81’ Ζουμπουλάκης), Κρητικός, Κόντος, Χιντζίδης, Μπαλντοβαλίεφ (69’ Ντουαλά), Ανδρεόπουλος (86’ Καραγιαννίδης), Βλάχος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γεωργακόπουλος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Αυγενικού, Παντελάκης, Σμίλτος (68’ Μανιάς), Μάντζης, Σαπαλίδης (86’ Τσικουδάκης), Τζημογιάννης, Άλμπερτ, Ποκόνγκ (75’ Βλάχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις