Αφαίρεση βαθμών για Αναγέννηση Καρδίτσας και Αλμωπό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Πολίτη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 53/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Πλέγα κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 68/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Γκουγκούδη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 70/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Βρεττού κατά της ΠΑΕ Ηρόδοτος. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 52/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του σωματείου «ΑΟ Επισκοπής 2010» κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 81/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Αδαμίδη κατά της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Πετράκη κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις